Cum a cunoscut-o Arpad Paszkany, fostul patron CFR Cluj, pe noua lui iubită, cu 24 de ani mai tânără: ,,A venit să mă ia cu avionul din București”


După ce a divorțat de Anamaria Feher, Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, și-a refăcut viața cu Antonela Pătruț, o tânără de 28 de ani. 

Aceștia s-ar fi cunoscut printr-un prieten comun, având prima întâlnire chiar de ziua îndrăgostiților.

”Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie într-un cadru foarte romantic.

A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună.

Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun…ceea ce pe mine mă atrage foarte mult”, a povestit Antonela Pătruț, potrivit Click.

Amintim că Paszkany și Anamaria Feher au divorțat la finalul lui 2023, după un mariaj ce a durat șapte ani. Noua iubită a afaceristului a fost ispita la show-ul Insula Iubirii în sezonul din 2022 și este cu 24 de ani mai tânără decât el.

Comentarii Facebook