Ce a decis Arpad Paszkany și noua sa iubită: Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații - Galerie FOTO


Arpad Paszkany (52 de ani), fostul patron al lui CFR Cluj, se iubeste cu o superbă tânără, Antonela Pătruț (28 de ani). Cei doi sunt foarte fericiți, dar și deciși să lase viața să decidă pentru ei. 

Antonela Pătruț a făcut publică relația cu Arpad Paszkany, după o fotografie postată pe rețelele sociale (FOTO, în galeria foto de mai jos), alături de un mesaj elocvent: ”Iubirea mea”, a scris femeia, alături de imaginea postată cu fostul patron de la CFR Cluj.

Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella.

Mă întrebi dacă vrei să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește, iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, a spus Antonela Pătruț, potrivit click.ro.

anBnJnc9ODAwJmhhc2g9NDlmNmFkZjIwMzNhOGUzZDNiZDFkZmVjM2M0MGM2ZmI=.thumb.jpganBnJnc9ODAwJmhhc2g9ZGRjNDRiOWY5NDQ0NTJjOTFkNjUwMDY0ZTY2YjQzZjI=.thumb.jpganBnJnc9ODAwJmhhc2g9ODhlMjZmZjAwY2RhNTMxZDc1MWRlZTZlOTI5ZjFmZTc=.thumb.jpganBnJnc9ODAwJmhhc2g9ZjllNTgyZTQyOWM3MTg2OGExMTEyOGJjNDU4ZDYwNjk=.thumb.jpganBnJnc9ODAwJmhhc2g9OWU2ZTgyNTM0ZWI0MDVhZjhiM2MzNGJjNjUzNjQxMjg=.thumb.jpganBnJnc9ODAwJmhhc2g9NWM1NmVlN2JjMzgyNzEwNWRlZmM4ZWRmZmE4ZmQyN2I=.thumb.jpganBnJnc9ODAwJmhhc2g9MTFjZWE2ZGM2ZjkxOTE5NTI0OWQ2OWFjMWMxZWNmMmQ=.thumb.jpganBnJnc9ODAwJmhhc2g9NTcxYjM5OTU0MTEwZWYwNDMwZTRmZGM1NTg2YWUwZmY=.thumb.jpg

Comentarii Facebook