Miercuri 24 Aprilie

TOTUL despre Untold 2017. Cât este bugetul în 2017, câte bilete mai sunt și cum arată trailerul - VIDEO

 

Bogdan Buta, managerul general Untold, a spus că față de anul trecut, când bugetul festivalului a fost de 7 milioane de euro, acum s-a ajuns la 10 milioane de euro.

 

Jumătate din bani sunt puși de organizatori, iar cealaltă jumătate de parteneri. 

 

Am investit 10 milioane de euro în experiența Untold din acest an. Am crescut cu 50 la suta bugetul artiștilor. Avem peste 200 de artiști si vom mai anunta alte prezențe în următoarea perioadă. Anual facem un top pentru a vedea preferintele fanilor și pe ele ne bazăm. 

 

În acest an, vom mai avea încă două scene si ne asteptam ca bugetul crescut sa il regasim si la nivel de experiență, de senzație trăită la festival. Ceea ce pot să vă garantez este că turiștii și festivalierii vor trăi la Cluj cea mai buna experiență pe care o poate trai cineva în România”, a spus Bogdan Buta, managerul general al Untold. 

 

Povestea Untold din acest an are un nou element magic, dragonul magicianului, care va avea o misiune specială. ”Alături de magician apare și dragonul protector, născut din stele, care știe adevarul despre secretele de pe aceasta lume si el este chemat pentru a ajuta la redescoperirea unor pietre magice. Acestea reprezintă virtuțile și calitățile pe care noi le avem, dar trebuie să le redescoperim”, a explicat și Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului Untold.

 

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA

 

 

Clipul de prezentare a festivalului a fost filmat în Padurea Hoia-Baciu, iar la conferința de miercuri, 21 iunie, a fost prezentat trailerul,pe care îl puteți vedea mai jos.

 

Festivalul are începând din aceste zile și un nou site web, www.untold.com, unde pot fi consultate listele cu artiști, line-up-ul pe zile si scenele existente. Acolo va fi afișat și programul pe ore pentru fiecare scena în parte. 

 

În 2017, arealul festivalului este acelasi, dar vor fi două noi scene, una în fața Casionoului și a doua în zona sediului Universității de Artă și Design, ambele din Parcul Central.

 

În privința vânzărilor, organizatorii au anunțat că se apropie de ”traficul de anul trecut. Ne-am propus sa crestem cu un 7% numărul de bilete, iar acum mai sunt de vânzare mai putin de 10.000 de abonamente si 2.000 de bilete pentru o zi, iar apoi estimăm ca evenimentul va fi sold out”, a adăugat Bogdan Buta. 

 

În acest an nu va mai fi o scenă cu acces gratuit, în Piața Unirii. ”Am decis cu autoritățile ca e greu sa își împartă atenția in 2 zone si preferăm să ne axam pe zona principala, pentru a asigura securitatea. Nu este o pierdere pentru festivalieri, pentru ca am adăugat scene in plus. Nu putem sa rupem fortele necesare siguranței. Probabil ca vom compensa altfel. Poate vom face ceva eveniment pe parcursul anului”, a mai spus Bogdan Buta. 

 

Acesta a precizat că oferă și opțiuni de cazare în campingul de la Baza Sportiva Transilvania, dar și în căminele studențești. 

 

Cei mai buni DJ: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello dar și cele mai bune voci live ale momentului: Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, Tinie Tempah, MØ, și mulți alții vor urca pe scena principală UNTOLD 2017.

 

PROGRAM UNTOLD 2017

 

JOI: Hardwell, Axwell&Ingrosso, MØ, Charli XCX, Dillon Francis, Sven Vath, Dubfire plus mulți alții.

 

VINERI: Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon plus mulți alții.

 

SÂMBĂTĂ: Armin van Buuren, Marshmello, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Loco Dice, Chris Liebing plus mulți alții.

 

DUMINICĂ: Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki, Alan Walker, Example&DJ Wire, Redfoo, Jamie Jones, Steve Lawler plus mulți alții.

 

Programul complet al festivalului cu repartizarea artiștilor pe scene și pe ore va fi anunțat în perioada imediat următoare. Festivalul UNTOLD se va desfășura în perioada 3-6 august 2017, la Cluj-Napoca.

 


Comentarii Facebook