Ofertă last minute pentru un sejur de vis în Paralia Katerini (P)



Gândul la un concediu bine meritat, într-o zonă liniștită, la mare, cu plaje întinse și îngrijite, dar care să nu ardă la buzunar apare mereu în rândul salariaților din România. Litoralul românesc este deja cunoscut de o mare majoritate, ceea ce lasă loc Greciei pentru a surprinde românii prin frumusețea plajelor și a prețului scăzut pentru sejururile de 7/8 nopţi. Alis Holidays, aduce în prim plan, ca și destinație recomandată – Grecia, cu ofertă last minute în staţiunea Paralia Katerini.

 



Paralia Katerini este una dintre cele mai cunoscute şi interesante staţiuni din Grecia. Situată la 75 km sud de Salonic şi aproape de Muntele Olimp, staţiunea oferă hoteluri primitoare, cu o atmosferă familială, supermarket-uri şi magazine cu specific local. De-a lungul plajei se află numeroase restaurante şi taverne tradiţionale, cu preparate gustoase, la preţuri accesibile, dar şi cluburi de noapte pentru cei care preferă viaţa de noapte.

 


Marea cristalină şi plaja de o calitate deosebită reprezintă tot atâtea motive pentru a petrece un sejur minunat în staţiunea Paralia Katerini. Intrarea în apă este lină, cu nisip fin. Pentru famiile care au copii este indicată această zonă deoarece se poate străbate zeci de metri fără ca apa măcar să se apropie de umeri. La intrarea pe plajă, se observă numeroase cabine de schimb şi dusuri ecologice.

 




Alis Holidays propune pentru august oferta last minute spre Grecia - Paralia Katerini, plecare din Cluj cu autocarul spre staţiunea grecească. Pentru un sejur în august (20.08.2016) de 7 nopți la HOTEL AKTI MUSSON 3* în Paralia Katerini tariful este de 219 euro/persoană/cu demipensiune. În acest tarif este inclus: cazarea, regimul – demipensiune, transportul cu autocarul, plecare din Cluj Napoca spre Paralia Katerini și retur.

 



Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi.

Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

Comentarii Facebook