Antena 3, UMILITĂ de un adolescent. Cum a ”inventat” postul TV o organizație anarhistă VIDEO



Farsa unui adolescent, în cadrul protestelor de uminică, de la bucurești, le-a dat mari bătăi de cap celor de la Antena 3.

Un tânăr a venit la protest cu o pancartă pe care scria ”Free Kekistan” și ”Kek Vult”, iar postul de televiziune Antena 3 a transmis că o organizație anarhistă a venit la proteste.

În cadrul emisiunii Esențial, moderată de Ana-Maria Roman, s-a dezbătut mai bine de 10 minute problema organizației anarhiste ”FreeKekistan”, iar fostul șef al Serviciului de Informații Externe Cătălin Harnagea și fostul jurnalist Sorin Roșca Stănescu au ”informat” populația că este vorba despre o organizație foarte periculoasă.

O miscare anarhistă, radicală care are o simbolistică foarte apropriată cu simbolistica nazistă, a KKK-ul, a noii drepte, a aripii neo-naziste”, a spus Harnagea.

Am avut impresia că manifestațiile astea sunt pentru statul de drept – pentru statul român, pentru libertatea românilor, dar am văzut un afiș de mai multe ori…Kekistanul liber.. nu știu ce înseamnă asta. Niște semne cabalistice…”, a spus și Sorin Roșca Stănescu.

Totuși, adevărul este cât se poate de departe. Kekistan este o națiune virtuală FICTIVĂ, inventată de comunitatea 4Chan pentru a parodia utilizatorii de internet care postează mesaje stupide (numiți kekistani), care îl venerează pe ”zeul egiptean” Kek.



Comentarii Facebook