Cu cât sunt plătiți chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la ProTV, unde realizează emisiunea Masterchef


Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitescu au plecat de la ”Chefi la cuțite” și s-au întors la Masterchef, la ProTV, semnând pe o sumă considerabilă.

Oamenii care conduc ProTV au făcut tot posibilul pentru a-i aduce pe cei trei chefi la emisiunea Masterchef, iar singurul lucru care îi putea atrage erau banii.

Conform unor surse, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu erau răsplătiți cu circa 300.000 de euro pe an la Antena 1 pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Și, totuși, în ciuda câștigurilor generoase, cei trei chefi erau nemulțumiți că veneau sume de bani colosale din publicitate, dar la ei nu ajungea nimic, scrie Româniatv.ro.

ProTV îi plătește dublu pe cei trei. Dacă la Antena 1 câștigau 300.000 de euro pe an, la ProTV iau dublu, adică 600.000 de euro împărțit la 3. 

Când au decis să renunțe la colaborarea cu Antena 1, cei trei chefi au spus că erau prea obosiți să continue filmările.

Să știi că nu e nimic nasol. Uite, ca să știi, gândește-te că eu dacă alergam după făcut bani… Uită-te în conturile Antenei 1 și uită-te cât au câștigat ăia, nu noi, că noi am luat pleavă. Noi am luat puțin, am luat cât trebuia să luăm”, a declarat în urmă cu ceva timp chef Cătălin Scărlătescu.

Comentarii Facebook