Iulius Mall Cluj: Oferte de până la 50%, la aniverstarea de 10 ani

 

De ziua Iulius Mall Cluj, centrul comercial a pregătit surprize inimaginabile.

 

Și cum altfel, decât oferindu-ți experiențe de shopping și recreere memorabile, așa cum facem de zece ani. Pe 11 noiembrie 2017, te invităm să te bucuri de oferte aniversare la cumpărături, cadouri și spectacole fabuloase.  

 

Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, este ziua în care aniversăm 10 ani de Iulius Mall Cluj. Cu această ocazie, ți-am pregătit un maraton al surprizelor. Brandurile tale preferate sărbătoresc prin oferte de până la 50%, întreaga zi. În ton cu pasiunea ta pentru shopping, vei putea alege ținute trendy, pantofi și genți pentru un look în tendințe, bijuterii și accesorii impunătoare, articole sportive sau pentru copii, cosmetice și parfumuri, decorațiuni cu personalitate și multe altele, la prețuri speciale. Vrei să le descoperi în detaliu? Consultă catalogul complet al promoțiilor pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj. În plus, dacă ne întâlnim cu tine la cumpărături, îți vom oferi suveniruri tematice.

 

Cadoul special pregătit de Iulius Mall Cluj pentru momentul aniversar este cu totul aparte, desprins dintr-o lume ireală. De la ora 14.00, vei avea ocazia să întâlnești personaje fantastice, prezente pentru prima dată în fața publicului clujean. „BirdMen”, păsări gigantice de peste 7 metri înălțime, așa cum existau în Preistorie, creaturi „Saurus” venite dintr-o altă dimensiune și „I-Puppets”, ochi care explorează Planeta, sunt proiecte artistice ale Close-Act Theatre, companie internațională de street theatre fondată în Olanda. Prin intermediul lor, vei avea parte de o experiență fantastică și palpitantă. În aceeași zi, îți dăm întâlnire cu ”Mirror Family”, care vor crea un show energic cu dans, pantomimă, umor, improvizație și iluzii optice. Aceasta este o producție a Mirror Theatre, din Austria.

Comentarii Facebook