Un șofer inconștient face slalom pe centura Apahida. Depășește pe linie continuă și doar norocul îl scapă de accident!- VIDEO

Un șofer inconștient a fost filmat pe centura Apahida în timp ce încerca să depășească în coloană, deși de pe contrasens veneau mașinile una după alta.

Centura Apahida, din județul Cluj, are o singură bandă pe sens, și este mai tot timpul foarte aglomerată, depăsirile fiind aproape sport extrem. Mai mult, pe multe porțiuni depășirea este interzisă, întrucât vizibilitatea nu este bună.

sofer inconstient centrura valcele apahida 1.png

Cu toate acestea, pe tot parcursul drumului șoferul inconștient a stat lângă axul drumului pregătit să depășească. La un moment dat, pare că s-a decis să intre în depășire, dar mai întâi un camion, iar apoi o dubă, îl fac să se răzgândească. 

Într-un final i se pare ca întrevede o oportunitate de depășire și cu doar câțiva metri înainte de linia continuă intră în depășire. Din sens opus, după câteva secunde apare o mașină, dar, din fericire, vigilența șoferului care venea chiar pe marginea drumului, i-a permis teribilistului să reintre în coloană, mult după ce începuse linia continuă.  


Comentarii Facebook