Operațiune de recuperare din lacul Iulius Mall Cluj! O clujeancă și-a scăpat telefonul scump în apă: ”Îmi pare rău că ați ajuns în așa hal”


O clujeancă trece prin emoții mari, după ce a scăpat un iPhone performant în lacul de la Iulius Mall. Iubitul acesteia umblă să caute scafandri pentru a recupera dispozitivul scăpat în timpul unei ședințe de ”shooting”. 

Prietena mea și a scăpat telefonul în lac la iulius acum o oră (sâmbătă seara), e și sâmbătă și târziu și nu știu dacă avem șanse să-l recuperăm azi.

La cine ar trebui sa apelăm sa ne ajute cu o situație ca asta?

Telefonul e un iPhone 15 pro max, mai avem vreo sansa sa nu fie damage permanent daca sta o noapte in lac?”, întreabă clujeanul, vizibil disperat de situația apărută.

Se pare că un scafandru s-a oferit să ajute.

S-a mai oferit un domn scafandru să ne ajute, așteptam răspuns. Mergem imediat și după instalatia magnetică de pescuit și revenim cu update”, a spus iubitul tinerei care a scăpat telefonul în lac. 

Pe vremea mea sareai în lac după o bancnotă de 100.000 lei. Ce au ajuns oamenii care stau și cer ajutor să le scoată cineva iPhone -ul din apa… Îmi pare rău că ați ajuns în așa hal”, a mai comentat cineva.

Se pare că până duminică nu s-a reușit recuperarea telefonului.

----------------

UPDATE

Telefonul a fost recuperat după ce un scafandru a văzut știrea scrisă de noi. 

Astazi de dimineata am facut rost de un magnet de la un domn de pe reddit caruia ii suntem foarte recunoscatori si ne am intors la pescuit la locul crimei. Dupa vreo 15 minute de incercari apare un baiat care ne intreaba ce cautam si ne zice ca a venit in urma unei știri de pe Știri de Cluj.

Ne zice ca e scafandru si ca a mai facut recuperari de obiecte pierdute, a inceput sa dea cateva telefoane, dar aparent nu a fost nevoie de mai mult ajutor.

Noi deja eram cu moralul la pământ si cu mult prea putina speranta ca o sa l mai vedem vreodata, asa ca he gave it a try. Aici s a vazut experienta, in mai putin de jumate de ora a scos telefonul”, a relatat prietenul femeii.

Acesta a precizat că telefonul nu a căzut în lac în urma unei ședințe foto, ci accidental. 

Comentarii Facebook