Cum arată un Big Mac de la McDonald's, după un an de stat afară. Salata era tot verde, ca în prima zi! Mai mănânci așa ceva? - VIDEO


O femeie a făcut un experiment și a lăsat afară un Big Mac de la McDonald’s, cu tot cu cartofi prăjiți și apoi a prezentat, după un an rezultatul.

Femeia din Marea Britanie a fost surprinsă să vadă că Big Mac-ul lăsat afară timp de aproape un an afară arăta la fel de proaspăt ca în prima zi. Aceasta a vorbit despre experiment pe rețelele de socializare, iar videoclipul său s-a viralizat rapid. La doar câteva ore de la publicare, experimentul publicat pe TikTok a strâns peste 3 milioane de vizualizări.

Britanica a lăsat în 2 februarie 2023 un burger și cartofii prăjiți pe o farfurie, afară, iart iar după un an și trei săptămâni totul era intact, ca și cum a stat într-un mediu vidat, fără aer.

Nu există niciun semn de mucegai. După cum puteți vedea, salata verde este încă foarte verde. Poți să vezi strălucirea mănușilor mele? Există încă puțină umiditate în el – nu s-a uscat complet”, a spus Naa Adjeley Tsofanye, pe TikTok.

Salata și-a păstrat culoarea, fără să fi prins rădăcini sau să fie stropită.

Cei care au văzut experimentul s-au șocat:

”Este înfricoșător”,

”Nici măcar germenii nu-l vor mânca”,

”Și salata verde din frigiderul meu devine maro după două zile! De parcă haide că aveam să mănânc asta”,

”Probabil că încă mai diger un burger din 1995, când costau 35 de cenți”,

”E îngrijorător că nici carnea nu a putrezit”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la videoul britanicei.

@tsofanye Its Unbelievable that the Big Mac has stood the test of time and the lettuce is still green. So I decided to expand the experiment and buy McDonalds Salad - what is going on! #mcdonalds #mcdonaldsmagic ♬ original sound - Naa-Adjeley

Comentarii Facebook