Florin Piersic a fost operat de urgență. A căzut în timpul unui spectacol


Florin Piersic (88 de ani) a fost operat de urgență la un spital din Cluj, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol.

Luni, 29 aprilie 2024, Florin Piersic a susținut un spectacol la Cluj, iar la final i s-a făcut rău. A fost dus de urgență la spital, acolo unde medicii au decis să îl bage în sala de operații. A fost supus unei intervenții într-un spital de elită din Cluj-Napoca. Potrivit informațiilor, starea de sănătate a actorului în vârstă de 88 de ani s-ar fi înrăutățit brusc, după ultimul spectacol.

Actorul se află internat într-o rezervă a secției de Ortopedie din cadrul Spitalului Militar din Cluj-Napoca. A fost supus unei operații la genunchi. Florin Piersic fusese diagnosticat cu o infecție, potrivit foaiatransilvana.ro.

Florin Piersic (88 ani) se confruntă cu probleme de sănătate

În anul 2019, actorul în vârstă de 88 de ani a mai fost supus unei intervenții la genunchi, la București. Penultimul spectacol la care luase parte a fost tot în luna aprilie, însă anul trecut. La momentul acela, marele actor se afla într-un turneu prin țară, jucând în spectacolul „Străini în noapte”. Tot atunci, Florin Piersic ar fi trebuit să ajungă și la Cluj-Napoca, pentru a susține spectacolul. Însă nu s-a mai întâmplat acest lucru, deoarece s-a confruntat cu probleme de sănătate. Motiv pentru care spectacolul de la Cluj a fost, atunci, anulat.  Anul acesta, actorul de 88 de ani a venit să îi încânte pe privitori cu talentul său pe scenă. Din păcate, însă, la finalul spectacolului problemele de sănătate au început să fie și mai apăsătoare, având nevoie de intervenția specialiștilor.

Comentarii Facebook