Mesajul lui Rareş Bogdan către vecinul Gigi Becali: ”Bă, Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”


Rareş Bogdan a dezvăluit cum a fost scos din sprite de oile lui Gigi Becali, lângă care locuiește în Pipera. 

Eu am avut 2.000 de oi! Gigi n-are atâtea. I-am spus: ”Gigi, mai ai de cumpărat. Bă, că am 1.500”. Eu stau gard în gard cu el. Nu prea stau eu, sunt la Parlamentul European, la Strasbourg, la Bruxelles, plec la Londra, Birmingham, Manchester, mă întorc la Bruxelles. Nevasta mea, copiii… avem aceeași firmă de pază. E mare prieten cu fiul meu, tot îl cheamă, că e cu fotbalul”, a declarat Rareș Bogdan pentru ProSport.

Rareș Bogdan și Gigi Becali se mai întâlnesc uneori pe final de săptămână, iar patronul de la FCSB a cedat rugăminților politicianului, deranjat de faptul că oile omului de afaceri erau aproape de dormitorul său. ”Atunci când mai rămân în week-end și mă vede prin curte, mă aude. ”Ce faci, Rareș? Ești pe aici?”. Aduce o brânză, aduce un ou… Băi, haideți să mâncați niște căpșuni. Are solariile alea mari. I-am zis ”Bă, Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”. Le-a dus la margine, la Pipera, are trei sferturi din tot ce e acolo. El are teren mare acolo. I-am zis că valorează 15 milioane de euro. Mănâncă fructe de prin curte, nu le stropește, e figură”, a mai spus Rareș Bogdan.

Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”, spunea acum ceva timp Gigi Becali.


Comentarii Facebook