Povestea bărbatului care se teme de femei și trăiește izolat de 55 de ani: ”Mă terifiază” - VIDEO


Un bărbat de 71 de ani din Rwanda pretinde că a trăit în ultimii 55 de ani izolat, în casa sa înconjurată de un gard de 15 metri, pentru că îi este frică de femei.

Callixte Nzamwita s-ar fi izolat de la 16 ani pentru că simțea că nu poate să stea în preajma unei persoane de sex opus. Acesta ar suferi de ginecofobie, o frică irațională de femei.

Nu vreau ca femeile să fie în jurul meu pentru că mă terifiază. Mă încui aici și am un gard în jurul casei mele pentru a mă asigura că femeile nu se vor apropia de mine”, a spus bărbatul, care apare într-un clip video publicat de Afrimax.

Cu toate acestea, femeile din comunitatea lui sunt cele care îi aruncă peste gard mâncare și haine. Callixte Nzamwita a folosit toate darurile primite, dar a continuat să se teamă.

Ciudat, chiar dacă se teme de femei, noi suntem cele care îl ajutăm să obțină mâncare și unele lucruri de care are nevoie. Nu vrea să ne apropiem sau să-i vorbim. În schimb, îi dăm lucruri aruncându-le peste gard, iar apoi el vine și le ridică. Nu ne lasă să ne apropiem de el, dar totuși acceptă ceea ce îi oferim de la distanță”, a declarat o femeie.

Callixte Nzamwita nu vrea să renunțe la gard, cu toate că nimeni nu l-ar deranja cu ceva, spunând că așa se simte mai sigur.


Comentarii Facebook