Veste excepțională pentru Simona Halep din partea statului



Anul 2014 a fost cel mai bun an de până acum din cariera Simonei Halep, sportiva reușind să ajungă pe cea mai înaltă poziție obținută de o jucătoare de tenis din România în topul WTA.

Eforturile Simonei nu au rămas nerăsplătite, aceasta câștigând sume impresionante de bani din turneele la care a participat în acest an, devenind, la doar 23 de ani, unul dintre cei mai bine plătiți sportivi români.

Totodată, ministrul tineretului şi sportului, Gabriela Szabo, a anunţat că jucătoarea de tenis are mari şanse să câştige titlul de sportivul anului.

"Este o sportivă pe care rezultatele o recomandă și care poate să devină jucătoarea numărul 1 în tenisul mondial. Categoric, se află printre favoriții la câștigarea trofeului de sportivul anului. Nu pot să mă propunț de pe acum, fiindcă nu decid singură asta. Vom organiza un concurs pe Facebook unde vom ruga toți fanii să își voteze favoriții, după care cerem părerea jurnaliștilor sportivi, apoi a fiecărei federații în parte. Apoi, noi și cu cei de la COSR vom alege pe criterii transparente și publice sportivul anului", a spus Gabi Szabo, potrivit ziarulring.ro.

Comentarii Facebook