Simona Halep, întrebată ce mesaj îi transmite Serenei Williams, după remarca acidă făcută de americancă: „Au fost multe critici”


Halep, lecție predată Serenei Williams! La finalul lunii octombrie a anului 2022, Simona Halep (32 de ani) a fost depistată pozitiv la un test anti-doping și a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA. La acea vreme, Serena Williams a reacționat. Fosta rivală a sportivei din România a insinuat că vrea să îi fie atribuit al optulea titlu la Wimbledon, făcând referire la finala pierdută în 2019, împotriva jucătoarei noastre. 

„8 este un număr mai bun!", a scris Serena Williams, pe rețelele sociale.

Acum, după ce a aflat că are liber să revină în tenis, Simona Halep a fost întrebată ce mesaj are pentru Serena Williams, ca urmare a acelui episod. Românca și-a păstrat diplomația și a spus că nu are ce să-i transmită adversarei sale, asta deoarece fiecare persoană este liberă să declare ce dorește.

„Nu am absolut nimic să-i transmit. (n.r. 7 în dreptul ei sau 8, cum zicea ea?) Nu am absolut nimic de transmis pentru că nu am luat absolut nimic negativ. Fiecare e liber să declare orice dorește. Au fost multe critici, multe jigniri la adresa mea.

Pot să spun că m-au motivat zi de zi să arăt adevărul, iar cei care m-au susținut au fost mult mai mulți și mult mai importanți.

Eu sunt bine, sunt împăcată sufletește pentru că știu că nu am făcut absolut nimic, s-a și dovedit acest lucru. Am foarte mulți oameni care mă apreciază și mă susțin necondiționat. Cu ei pot să fac treabă din nou", a spus Simona Halep, pentru digisport.ro. 

Comentarii Facebook