Sport

U-BT Cluj se pregătește pentru semifinala cu Steaua, din acest weekend. Mihai Silvășan: ”Este o reeditare a finalei din campionatul trecut”

  

Campioana României la baschet, U-BT Cluj, se pregătește să joace meciurile din seria semifinală cu Steaua CSM EximBank București, disputate în zilele următoare.

Cu această ocazie, pivotul echipei, Ousmane Barro și antrenorul principal, Mihai Silvășan, au prefațat meciurile.

Ne cunoaștem oponentul, este o echipă foarte puternică, joacă un baschet foarte bun în acest moment, ne-au învins de trei ori în acest sezon așa că trebuie să fim pregătiți. Sunt o echipă puternică, însă în Play-Off lucrurile stau altfel decât în timpul sezonului”, a declarat OUSMANE BARRO, jucător U-Banca Transilvania.

Este o reeditare a finalei din campionatul trecut... Jucăm cu o echipă puternică, una care este într-o formă sportivă foarte bună în momentul de față, în sezonul regulat au reușit să ne învingă de trei ori, noi câștigând o singură dată, însă Play-Off-ul este cu totul altă poveste, alte meciuri, altă intensitate, nu cred că cineva se mai gândește la ce s-a întâmplat în sezonul regulat. Evident, obiectivul nostru este să trecem mai departe și să o facem în cât mai puține meciuri, rămâne de văzut dacă vom și reuși. Eu cred că suntem pregătiți, am avut multe zile de la ultimul meci, eu cred că e un lucru bun din multe puncte de vedere, dar poate fi și un dezavantaj, poți ieși din ritm și să nu mai simți jocul la fel. Țin minte că la fel s-a întâmplat și anul trecut înainte de semifinala cu Oradea, am avut zece zile și primul meci a fost destul de dificil. Trebuie să trecem peste aspectul acesta, să intrăm în teren concentrați, cu intensitate maximă și să dăm absolut tot ce e mai bun din noi, pe fiecare post, ca să reușim să câștigăm meciul”, a spus și MIHAI SILVĂȘAN, antrenorul principal al echipei.

Meciurile 1 și 2 din semifinale, dintre U-BT și Steaua au loc în data de 19 mai, de la ora 19.15 și în data de 21 mai, de la ora 20.00. Ambele partide se joacă în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.


17-5-2018, 11:58
749 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Sport

607 vizualizări
27-5-2018, 11:29
Real Madrid cucerește din nou Liga Campionilor! Spaniolii i-au învins categoric pe cei de la Liverpool REZUMAT VIDEO» Vezi tot
389 vizualizări
25-5-2018, 15:20
Decizie FINALĂ a Comisiei de Disciplină în cazul cererilor de depunctare formulate de CFR şi FCSB!» Vezi tot
285 vizualizări
26-5-2018, 9:53
U Banca Transilvania 1, campionii României la categoria U16» Vezi tot
195 vizualizări
24-5-2018, 22:51
Simona Halep, Roland Garros. Cu cine joacă Simona Halep în primul tur» Vezi tot
175 vizualizări
20-5-2018, 20:59
CFR Cluj a câștigat campionatul. Este al patrulea TITLU adus la Cluj - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?