Sport

U-Banca Transilvania joacă mercuri cu Alba Fehérvár

  
   

U-Banca Transilvania întâlnește miercuri echipa maghiară Alba Fehérvár, în cadrul etapei a 4-a a Grupei O din faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup.

 

Meciul se dispută la Sala Polivalentă, cu începere de la ora 20.00.

 

Este un meci foarte important pentru noi, dacă vrem să ne păstrăm șansele de calificare în FIBA Europe Cup, un joc pe care trebuie să îl câștigăm. Jucăm cu o echipă foarte puternică, atletică, care e în top în această competiție la recuperări ofensive, trebuie să avem mare grijă de acest aspect și să dăm tot ce avem mai bun din noi ca să nu le dăm șanse ușoare de a înscrie. Ne-am mai întâlnit de două ori cu ei în acest sezon, într-un meci amical și în meciul tur, îi cunoaștem foarte bine, știm ce joacă, însă, repet, va fi o chestiune de luptă și sper că băieții au înțeles asta și vor da totul pentru a câștiga.

 

În privința accidentărilor, nu avem nimic nou, Vlad este pe ultima sută de metri înainte de revenire, în 13 ianuarie va avea controlul și pe urmă va putea intra la contact și va juca, probabil că meciul din Franța va fi primul. Dykes e în regulă, mai resimte ușoare dureri, dar nu este ceva care să ne îngrijoreze în acest moment. 

Urmează un meci, așadar, foarte greu, e o presiune, ce a victoriei, care ne apasă și sper să facem față, avem jucători maturi din acest punct de vedere, care știu să gestioneze acest gen de meciuri, dar vom vedea la ora meciului care va fi deznodământul.

 

Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci pe care îl mai avem de disputat, iar primul hop este mâine, cu Alba. Noi mergem în fiecare meci doar la victorie, iar dacă avem șansa să ne batem pentru locul 1 în grupă, o vom face!

 

Cred că a crescut baschetul românesc, avem trei echipe care joacă în ianuarie-februarie în Europa, e un lucru pozitiv și nu pot decât să mă bucur. Sunt fericit că și noi suntem în acest grup de echipe, într-adevăr, cupele europene sunt unul dintre obiectivele noastre, însă principalul obiectiv rămâne câștigarea campionatului și a Cupei României. Însă noi intrăm în fiecare meci doar cu gândul la victorie, așa că, dacă putem să câștigăm această cupă europeană, de ce să nu o facem? Bineînțeles, sunt adversari puternici, din campionate mult mai puternice ca al nostru, însă mentalitatea acestui club și a mea este să intrăm la fiecare meci doar cu gândul la victorie și să dăm tot ce se poate pentru a o obține”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

10-1-2017, 12:35
135 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Sport

7653 vizualizări
26-3-2017, 23:37
România - Danemarca la Cluj! EȘEC total. Aproape am ratat calificarea» Vezi tot
4031 vizualizări
27-3-2017, 0:08
Cum a EXPLICAT Christoph Daum egalul România - Danemarca. Ce spune despre șansele de calificare» Vezi tot
2491 vizualizări
27-3-2017, 12:15
După România-Danemarca de pe Cluj Arena, Florin Prunea a dezvăluit SALARIUL lui Daum» Vezi tot
463 vizualizări
27-3-2017, 12:37
Halep s-a calificat lejer în optimile turneului de la Miami. Ce spune despre următoarea adversară» Vezi tot
299 vizualizări
26-3-2017, 10:56
Naționala României s-a antrenat pe Cluj Arena. Care este strategia lui Daum pentru meciul cu Danemarca» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Care credeți că este cel mai sigur / cu cel mai avantajos cost al vieții din Cluj-Napoca