Incendiu la un bloc din Cluj-Napoca! Flăcările au izbucnit în bucătăria unui apartament, intervin pompierii clujeni - FOTO


Incendiu la un apartament din Cluj-Napoca, în Sâmbăta Mare! Pompierii au intervenit cu două autospeciale pe strada Aurel Vlaicu. Până acum nu sunt persoane care să solicite îngrijiri medicale. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a izbucnit în apartamentul unui bloc situat pe strada Aurel Vlaicu. Mai exact, flăcările se manifestă în zona bucătăriei. 

La misiune iau parte 2 autospeciale cu apă și spumă, autoscara, în vreme ce partea medicală este asigurată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, transmite ISU Cluj. 

UPDATE ora 09:20

Incendiul a fost lichidat, manifestându-se în zona bucătăriei de aproximativ 12 mp. A fost afectat tavanul și mobilierul. În apartament nu se afla nicio persoană și nu s-a impus evacuarea locatarilor. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o defecțiune a hotei din bucătărie.

foto.jpeg

Comentarii Facebook