Prima uriașă pe care o pot lua jucătorii de la „U” Cluj dacă o retrogradează pe Dinamo București la meciul de astăzi


„Câinii roșii” se află la mâna clujenilor pentru a se salva de la retrogradare, în condițiile în care se află pe ultima poziție a play-out-ului Superligii, cu două etape rămase de disputat din actuala stagiune.

Jucătorii Universității Cluj au promise prime consistente, în valoare de 1.200 de euro, dacă obțin o victorie împotriva celor de la Dinamo București astăzi.

Dinamo București este obligată să obțină o victorie împotriva „șepcilor roșii” pentru a mai spera în salvarea de la retrogradare.

Oficialii clubului de pe „Cluj Arena” au promis jucătorilor prime în valoare de 1.200 de euro pentru fiecare jucător, în cazul unui succes împotriva elevilor lui Zeljko Kopic, scrie prosport.ro.

Alex Chipciu, căpitanul celor de la Universitatea Cluj este cu gândul la îndeplinirea obiectivului clubului, mai precis calificarea în barajul pentru cupele europene. Astfel, o victorie cu Dinamo București i-ar aduce pe „studenți” mai aproape de atingerea țintei propuse.

„Contează pentru barajul de Europa, să fim în obiectiv, este o sumă foarte bună pentru locurile 7-9. Nu mai e loc de alte rezultate, trebuie să batem. Joci fiecare meci, chiar dacă se fac speculații și basme! S-au făcut speculații și acum doi ani, că o să fie blat, iar Dinamo a retrogradat, U Cluj a promovat. Clar, fiindcă există suspiciuni asupra meciului, vom juca la intensitate maximă. Mi-ar părea rău să retrogradeze, personal, Dinamo e un club mare. La fel cum îmi pare rău de toate echipele ce vor retrograda. Este un sentiment… Nici nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul lor. Eu empatizez cu echipele la ananghie. Ne gândim doar la noi, ne detașăm, vrem să ne facem jocul nostru și să batem”, a spus Alexandru Chipciu, la conferința de presă premergătoare meciului. 

Partida U Cluj - Dinamo din etapa cu numărul 8 a play-out-ului SuperLigii se dispută astăzi de la ora 20:00, pe Cluj Arena. 

Comentarii Facebook