Adi Mutu șterge pe jos cu un titular de la CFR Cluj: ”A fost prins băut la volan! L-au acoperit”


Adi Mutu e un butoi de pulbere după plecarea de la CFR Cluj și peste tot pe unde apucă vorbește echipa de rău. Acum a pus tunurile pe un titular de la CFR Cluj.

Grecul Panagiotis Tachtsidis, mijlocaș defensiv la CFR Cluj, a făcut unele declarații controversate despre Mutu, iar acum ”briliantul” i-a dat replica.

Cât timp am fost eu acolo, nu am auzit ca el să facă probleme în afara terenului. Într-adevăr am auzit înainte. Aceste ieșiri necontrolate, și nu mă refer neapărat legate de mine, cartonașul și suspendarea luate de pe margine, denotă că nu are o stabilitate emoțională și o viață extrasportivă prea bună.

De aia eu cred că a fost obraznic și a vorbit mintea fără el. Știu că mi-a spus că nu am caracter, nu stau eu să mă caracterizeze Tachtsidis. M-a deranjat când mi-a zis ”this guy”. Gândește-te că eu am goluri câte meciuri are el în Italia.

Îmi aduc aminte și când am ajuns mister în sus, mister în jos, ‘Il Fenomeno’. Obrăznicia vine când nu ai minte. Unui om fără minte preferi să nu îi dai replica pentru că te trezești în discuții. Cam asta e problema. De multe ori prefer să tac.

Într-adevăr, se vede că are o viață extrasportivă tumultoasă. E vina clubului. Pentru mine e un act de indisciplină. Sunt și eu o legendă a fotbalului, am scris și pagini de istorie, sunt încă, împreună cu Gică Hagi, golgheterul all time al naționalei. Trebuia sancționat”, a declarat Adrian Mutu la fanatik.ro.

Adrian Mutu, prezent la televiziunea PrimaSport după meciul de duminică seara, dintre CFR Cluj și Sepsi, a mai spus și că Tachtsidis ar fi fost prins băut la volan înainte de numirea sa pe banca tehnică a CFR-ului, iar clubul l-ar fi acoperit, așadar, pe jucător.

panagiotis-tachtsidis-cfr-cluj-1702470080-123786.jpg

(n.r. Ai auzit că a fost prins beat la volan înainte să vii tu?) Eu am spus asta. E vina clubului. Chiar am discutat zilele astea cu cei din club. Cu cei care sunt acolo. Le-am spus că pentru mine e o lipsă de disciplină. Sunt român. Sunt o legendă a fotbalului românesc. 

Am scris și eu niște pagini de istorie. Sunt încă golgheterul all-time cu Gică Hagi al naționalei. Să-l lăsăm să treacă așa... Nu au fost cine știe ce jigniri. Dar să-i permiți să zică așa ceva. 

Vorbim de CFR Cluj, cel mai titrat din istoria recentă. L-au acoperit. Mi-e și rușine să răspund la televizor. E vina lor”, a spus Adi Mutu.

Clubul CFR Cluj nu a spus nimic despre acest incident, dar nici Adrian Mutu nu a făcut public acst lucru după ce a ajuns la echipă. Acesta vorbește despre incident după ce și-a dat demisia. 

Comentarii Facebook