„Litoralul Ardealului” se deschide la finalul lunii mai! Prețurile vor rămâne la fel în stațiunea care atrage ca un magnet turiștii din toată țara


Ca în fiecare an, Lacurile de la Ocna Sibiului, supranumite și „Litoralul Ardealului”, se deschid la finalul lunii mai. Administratorul Complexului Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului spune că pregătirile pentru acest an vor începe curând, iar prețurile vor fi aceleași ca anul trecut!

„Ca în fiecare an, vom deschide la finalul lunii mai, mai ales că am văzut că până în data de 15 sunt anunțate ploi. Prețurile rămân la fel ca anul trecut, pe perioadele specifice de tarifare. Sunt aceleași lucruri de făcut ca și până acum, plajele reamenajate, partea de scări, un ponton care trebuie refăcut”, a spus Ionuț Costea, administratorul Complexului Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului, potrivit turnulsfatului.ro.

r.jpeg

Cât COSTĂ un bilet de acces la lacurile cu apă sărată și nămol de la Ocna Sibiului, locul cunoscut drept „Litoralul Ardealului”

Ocna Sibiului este cunoscută sub denumirea de „Litoralul Ardealului” sau „Marea Moartă a Transilvaniei”, datorită proprietăților curative ale lacurilor sale. Locația este o alternativă excelentă la litoralul românesc.

Conform informațiilor de pe site-ul stațiunii, prețurile diferă în funcție de perioada în care alegem să mergem la Ocna Sibiului.

Din 25 mai până în 7 iunie, între orele 7-18, un adult va plăti 30 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 15 de lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 15 lei, parcarea rămâne 10 lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

Din 8 iunie până în 1 septembrie se va reveni la prețurile specifice sezonului de vară. Astfel, între orele 7-18, un adult va plăti 40 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 20 lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 20 de lei, parcarea rămâne 10 de lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

În luna septembrie, tarifele vor fi aceleași ca în intervalul 25 mai – 7 iunie.

lac2.jpeg

Comentarii Facebook