CFR Cluj îi pune la dispoziție 5.000.000 de euro lui Dan Petrescu! Feroviarii se pregătesc să renunțe la câteva nume celebre la vară


Cu emoții pentru un loc în preliminariile din cupele europene de la vară, cei de la CFR Cluj sunt gata să bage mâna adânc în buzunar pentru a performa din nou în campionat și Europa! Dan Petrescu a semnat deja un contract de trei ani cu CFR, dar Neluțu Varga (52 de ani) anunță că i-ar putea oferi tehnicianului încă un asemenea contract, iar astfel ar ajunge la un angajament de șase sezoane cu formația din Gruia.

Astfel, cei de la CFR Cluj îi pun la dispoziție un buget de 5.000.000 de euro lui Dan Petrescu pentru transferuri în perioada de mercato de vară, potrivit celor de la Fanatik.

Cei de la CFR Cluj plănuiesc să aducă jucători pentru toate compartimentele, dar în special pentru atac și apărare.

Surse spun că feroviarii se pregătesc să renunțe și la câteva nume la vară: printre acestea s-ar număra Omar El Kaddouri, Panagiotis Tachtsidis sau Filippo Falco.

Ardelenii s-ar putea despărți și de o parte dintre fundașii centrali ai echipei, care nu au dat cel mai bun randament de-a lungul acestui sezon.

Rămâne totuși de văzut ce nume noi vor apărea în echipa celor de la CFR Cluj odată cu revenirea pe bancă a lui Dan Petrescu.

Comentarii Facebook