Victorie fabuloasă pentru baschetbaliștii de la U-BT în meciul cu FC Argeş Piteşti. Clujenii s-au calificat neînvinși în finala Ligii Naționale


Campioana U Banca Transilvania s-a calificat în finala Ligii Naţionale, după ce a învins formaţia FC Argeş Piteşti.

Clujenii, neînvinși în acest sezon, au încheiat partida cu scorul final 88-72.

U-BT a câștigat toate cele 3 partide jucate în semifinale, primele două cu scor 91-71 respectiv 101-74, fiind prima echipă calificată în finala Ligii.

Jucătorii U-BT au deschis scorul, obținând primele 4 puncte ale întâlnirii. FC Argeș a strâns situația pe tabelă, și a reușit să conducă însă baschetbaliștii clujeni au revenit fantastic, distanțându-se în a doua parte a meciului inclusiv cu 26 de puncte. La final, partida s-a încheiat în favoarea baschetbaliștilor U-BT, care au reușit să obțină cu 16 puncte mai mult decât adversarii.

,,Din nou un meci bun în care am avut intensitate, cred că am controlat jocul în mare măsură. Sunt foarte fericit pentru felul în care ne-am prezentat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, urmează acum cel mai important moment al sezonului, și anume finala Ligii Naționale”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania.


Comentarii Facebook