Fiica unui fost vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj merge la Miss Tourism World 2024! Cum arată frumoasa clujeancă care va reprezenta România


Clujeanca Ioana Oleleu, fiica fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Ioan Oleleu, a fost desemnată Miss Tourism World 2024 România. Tânăra va reprezenta țara noastră la celebra competiție găzduită în China.

i4.jpeg

Ioana este studentă în anul I la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Într-un interviu din 2022, Ioana preciza că face parte din lumea modellingului de la vârsta de 14 ani, dar a practicat și fotbalul pentru mai mulți ani. Clujeanca este populară și pe rețelele de socializare, având zeci de mii de urmăritori pe contul său de TikTok.

i3.jpeg

Concursul internațional Miss Tourism World 2024 se va desfășura în lunile august și septembrie 2024 în China. Anul trecut, câștigătoare a fost desemnată reprezentanta Cehiei. Câștigătoarea competiției va deveni ambasadoare a Turismului din țara reprezentată și va putea contribui la promovarea turismului în țara de origine.

i1.jpeg

Ioana este fiica lui Ioan Oleleu, membru PSD Cluj și vicepreședinte a Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor. Originar din comuna Beliș, Ioan Oleleu a fost consilier județean și vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj în perioada 2012-2016 (USL). Ioan Oleleu a ocupat de asemenea funcția de director al DSVSA Cluj.

Comentarii Facebook