Conducerea „U” Cluj neagă negocierile cu Șumudică. Replică după răbufnirea lui Neluțu Sabău: „Să fie clar pentru toată lumea!”


Conducerea lui U Cluj a venit cu o replică după ce Ioan Ovidiu Sabău a declarat că el poate renunța la contractul cu „Șepcile roșii” dacă șefii vor să-l aducă antrenor pe Marius Șumudică. Clujenii spun că nu au avut intenția să schimbe antrenorul, în schimb sunt în discuții pentru aducerea unui coordonator al departamentului sportiv, una dintre opțiuni fiind Dani Coman.

Dani Coman s-ar afla în discuții cu U Cluj, în timp ce Marius Șumudică este opțiunea nr. 1 pentru cei de la Rapid

În ultima perioadă cei de la U Cluj au tot încercat aducerea unui coordonator al departamentului sportiv, care să se ocupe și de mercato, printre altele, să fie un sprijin suplimentar pentru staff-ul tehnic, s-au audiat mai multe opțiuni. Până acum nu s-a ajuns la nicio concluzie, vor mai fi discuții. S-a discutat și posibilitatea sosirii lui Dani Coman la U Cluj, fostul președinte de la Hermannstadt. Iar de aici au apărut discuții că ar putea sosi alături de antrenorul Marius Șumudică. Variantă pe care oficialii "Șepcilor roșii" nu o iau în calcul întrucât 1) există un angajament ferm cu Ioan Ovidiu Sabău, plus întreaga strategie de mercato și de pregătire de vară făcută cu Neluțu și 2) Șumi este în discuții avansate pentru a prelua Rapid București.

„Am rămas puțin surprins de declarațiile domnului Sabău, dar le pun pe seama presiunii pe care dânsul o resimte în acest final de sezon. Sunt alături de el și vom trece peste toate greutățile împreună, așa cum am făcut-o și până acum.

Ca să fie clar pentru toată lumea, inclusiv pentru domnul Sabău, nu s-a pus și nu se pune problema demiterii dânsului! Există un contract pe care și clubul, și antrenorul vor trebui să îl respecte de la un capăt la celălalt.

Urmează două meciuri importante, suntem în continuare în cărți pentru a juca barajul pentru cupele europene, iar domnul Sabău a beneficiat și beneficiază de toată susținerea.

În plus, bugetul și întreaga strategie de transferuri a fost gândită în funcție de obiectivele clubului pentru sezonul viitor și de ceea ce își dorește domnul Sabău pentru a atingele acele obiective.

De asemenea, programul de pregătire din această vară a fost pus la punct tot de domnul Sabău și de staff-ul dânsului, așa că ar trebui să fie clar pentru toată lumea că domnul Sabău este antrenorul pe care ne bazăm în continuare”, a reacționat Mihai Moga, brand manager al Universității Cluj, într-un răspuns pentru GSP.ro.

Comentarii Facebook