U Cluj – Dinamo 3-3, Sabău recunoaște că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor: „Poate trebuia să fiu mai dur cu ei”


„U” Cluj a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Dinamo, într-un meci din etapa a 8- a play-out-ului Superligii. Este pentru prima dată când Neluțu Sabău recunoaște că poate a fost prea permisiv cu „studenții”. 

Dinamo a avut 2-1 şi 3-2, iar gazdele au egalat în minutul 90+1. Clujenii au marcat prin Popa 5, Oancea ’61 şi Masoero ‘90+1.

„Realitatea este cea care se vede. Noi am schimbat şi sistemul, ne-am dorit să câştigăm. Obiectivul era să avem posesia, să alergăm adversarul. Voiam să nu ne retragem, au fost câteva acţiuni frumoase. Dar nu am avut continuitate. Mereu teamă, mereu crispaţi. Nu mai avem acea dinamică, rapiditate în gândire, să meargă mingea repede.

E presiune, foarte multe meciuri, aş putea să spun multe... Dar asta ne este meseria. Trebuia să arătăm mult mai bine. Contează faptul că la mulţi jucători le-a expirat contractul, deşi le-am spus că trebuie să joace mai bine.

(n.r. cât v-a deranjat treaba cu Şumudică) E un subiect care pe mine personal nu mă afectează. S-a discutat, am înţeles. Am şi sursa mea, mi s-a spus că s-a discutat venirea. Trebuie să ne aşteptăm, nu trebuie să fiu surprins, am experienţă. 

Nu mă mai surprinde nimica. Încerc să terminăm acest campionat bine, cu capul sus. Nu e ușor să construiești o echipă competitivă. Unii spun că probabil am făcut prea mult pentru acești jucători, alții spun că ăsta-i nivelul. Alții spun că am fi putut mult mai mult și eu spun că am fi putut mult mai mult. Un pic diferit ca și comportament, poate și eu am fost prea indulgent în anumite situații. 

Poate bunătatea asta și comunicarea asta prea multă cu ei, poate nu le-a făcut bine. Poate a trebuit să fiu un pic diferit în anumite momente, să fiu mai dur. Dar, am mers pe această linie și am crezut că poate funcționa, să-i responsabilizez mult mai mult. Am crezut că asta e soluția cea mai bună. Uneori a dat roade, de multe ori nu a dat roade”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul partidei cu Dinamo. 

Comentarii Facebook