Spaniolul care a câștigat turneul de tenis de la București s-a iubit cu o focoasă clujeancă - FOTO

 

Tenismenul spaniol Guillermo Garcia-Lopez, locul 45 ATP, a câștigat turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy.

 

Sunt foarte fericit acum. Trebuie însă să mă relaxez un pic pentru că sunt puţin nervos. Finalul meciului a fost unul complicat, cu multe momente dramatice. E un turneu frumos la Bucureşti, mă bucur că am decis să vin aici şi nu la turneul de la Barcelona. Mă simt bine la Bucureşti şi îmi place publicul de aici. Înainte am avut o prietenă româncă, acum am un titlu ATP românesc. Este al doilea titlu pentru mine în acest an, nu mi s-a mai întâmplat asta în cariera mea. Vreau să continui în acelaşi fel pentru că victoria aceasta îmi dă încredere şi au trecut doar patru luni din acest an. Mai sunt destule turnee în acest an”, a spus Garcia-Lopez.

 

Spaniolul s-a iubit cu o frumoasă clujeancă. Andra Damian l-a urmat pe tenismen la foarte multe turnee, pe care acesta le-a jucat, dar cei doi s-au despărțit anul trecut. Clujeanca s-a mutat cu jobul la Londra, iar ulterior postările pe Facebook de la diverse turnee au încetat. 

 

Garcia-Lopez a spus duminică, la București, că a și învățat cuvinte în limba română: ”Te iubesc mult”, ”Ce faci”, ”Mulţumesc”, iar când a ridicat trofeul a spus: ”E rupt trofeul. Nu l-am rupt eu, aşa a fost”, făcând referire la faptul că trofeul este compus din inele din striclă, iar cel din mijloc se mișcă. 

 

Câştigătorul a încasat un cec în valoare de 80.000 de euro şi 250 de puncte ATP.

 

Frumoasa Andra Damian a terminat liceul de Arte Plastice asa ca este pasionata de "frumos".

 

"Printre pasiunile mele se numara modellingul, fotografia, lectura, calatoriile si sporturile extreme. in plus, ador sa pictez, am terminat liceul de arte, specializarea arta abstracta. Cu iubitul meu ne bucuram cat mai mult de prezenta celuilalt, calatorim, ne plimbam pe plaja, mergem la film, in cluburi. Ne terminam ziua cu sushi si cu un pahar de vin", a mai povestit Andra Damian.

 

Vezi AICI mai multe fotografii cu cei doi.

Comentarii Facebook