Șeful de la CFR Cluj vinde proiectul blocului din Zorilor! Va da o lovitură


Neluțu Varga, boss -ul CFR Cluj, vrea să vândă cu aproape 3 milioane de euro proiectul blocului pe care vrea să îl ridice în Zorilor, lângă cimitir. 

Primăria Cluj-Napoca i-a permis să ridice un bloc lângă Sigma Center, complex comercial deținut în trecut de Arpad Paszkany. 

Consilierii locali au aprobat la finalul anului trecut Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construire unui bloc pe strada Șoimului 14-16-18, cu regim de înălțime S+P+3E. Este vorba despre o parcelă de 1.667 de mp situată aproape de intrarea în cimitir, în spatele Centrului de Calcul. 

Blocul de 16 apartamente va avea 4 etaje și o parcare subterană. Dacă facem un calcul, blocul va avea o valoare de piață de peste 3 milioane de euro, din care minim jumătate este profitul omului de afaceri. Varga mai are nevoie de unele avize, dar deja are un cumpărător pentru acest proiect, un investitor spaniol care e gata să achite 2 milioane de euro.

Singurele minusuri sunt aglomerația zonei. Strada Republicii, de pe care intri pe strada Șoimului, este foarte aglomerată, dar și apropierea cimitirului.

Boss -ul de la CFR Cluj va da totuși lovitura, pentru că terenul a fost plătit cu un milion de euro, iar restul este profit. Avizele nu l-au costat nimic, iar spaniolii nu ar fi capabili să le obțină, pentru că le lipsesc conexiunile. 

Comentarii Facebook