O clujeancă este campioană națională la bodyfitness. A fost 20 de ani balerină și abia acum a atins GLORIA - FOTO

 

O clujeancă a devenit campioană națională la bodyfitness, categoria senioare, demonstrând o voință de fier. 

.

Florina Colceriu (Iancu) a câștigat medalia de aur la Cupa României și a simțit că, abia acum, a atins gloria. A fost 20 de ani balerină, a participat la antrenamente grele și a făcut multe sacrificii în carieră, nerăsplătite, însă, așa cum se aștepta.

 

Florina și-a pus poantele în cui și s-a focusat pe altceva, în speranța că va reuși să găsească împlinirea. Sâmbătă, 6 octombrie, ea a reușit să obțină aprecierea și a câștigat medalia de aur la Cupa României Bodyfitness Mediaș 2013.

 

Pregătirile pentru acest campionat au durat numai o lună, ea fiind ajutată foarte mult de cariera de balerină și de durele antrenamente pe care le-a făcut. A urmat un program draconic de pregătire și un regim alimentar strict, folosit de culturiștii care se pregătesc pentru marile competiții. Greutățile nu au fost numai la sala de sport, ci și acasă, unde ”Flori” are o fetiță de 9 ani, care are nevoie de multă atenție. În plus, ea a trebuit să și lucreze în timpul zilei, antrenamentele fiind împărțite dimineața și seara. 

 

Dacă eu am reușit să am stilul de viață pe care mi l-am setat și voi puteți face ceea ce vă propuneți. Nu există limite în a-ți îndeplini visele și dorințele, decât limitele pe care ni le impune mintea umană. Și aceste limite încep cu ”aș vrea… dar nu pot.” Și acolo s-a terminat totul. Puteți face mult mai mult decât credeți. Puteți face orice. Schimbați-vă mintea”, a spus Florina Colceriu, citată de sigina.ro

 

Transformarea ei este uimitoare, dar pe durata săptămânilor de antrenament a și suferit. ”Nu am avut voie să mănânc dulciuri și a trebuit să respect un program stabilit special. Multe proteine și fără carbohidrați. Pentru fiecare strop de grăsime a trebuit să lupt”, a mai spus Florina.

 

Schimarea este evidentă. În această fotografie Florina Colceriu are corpul de balerină.

 

 

Orele de antrenament și pierderea țesutului adipos au transformat-o într-o veritabilă super femeie și i-au adus recunoașterea pe care o ”vâna”.

 

Comentarii Facebook