Mesajul Simonei Halep după înfrângerea în fața Serenei Williams


Deși a fost învinsă de Serena Williams în semifinalele de la Miami, Simina Halep a anunțat că este mulțumită de cum a jucat.

Numărul trei mondial a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care vorbește despre experiența sa din cadrul meciului cu Serena Williams și despre evoluția sa din ultima perioadă.


În ultimele 4 săptămâni, mi-am demonstrat că, dacă îmi doresc destul de mult, dacă nu renunţ, dacă nu abandonez jocul înainte să-l termin, pot ajunge din ce în ce mai departe. Meciul de ieri cu Serena Williams nu a fost un meci jucat cu gândul la scor, ci unul jucat în căutarea acelui moment în care reuşesc să joc cel mai bun tenis al meu.

Am plecat de pe teren mulţumită că am luptat pentru fiecare punct şi conştientă de faptul că acest meci m-a îmbogăţit încă o dată - ca toate celelalte jucate cu Serena până acum. O respect mult încă de când eram mică - şi cu atât mai mult acum, când, după atâta timp, este încă numărul 1 în lume. Le mulţumesc tuturor celor care au venit să mă susţină, tuturor celor care au făcut nopţi albe să mă urmărească de acasă şi tuturor celor care m-au încurajat să ajung aici", a postat Halep.

Comentarii Facebook