Țiriac: ”Orice îi spun Simonei Halep, ea face absolut de capul ei. Rar, rar m-a ascultat!”


Ion Țiriac, miliardarul care îi oferă sfaturi ”bijuteriei” tenisului românesc, Simona Halep, a spus că aceasta nu îl prea ascultă.

Eu nu cred că Halep a câștigat ceva. Cred că i s-a făcut dreptate! Halep nu a fost dopată, drogată. S-a întâmplat dintr-un produs oarecum manipulat. Au spus că neglijența e vina ei. Mă îndoiesc că e vina ei”, a fost prima reacție a lui Ion Țiriac.

Acesta crede că Simona trebuia să pună tunurile pe antrenorul Patrick Mouratoglou.

Era o treabă simplă, te duceai cu toți avocații la echipă. Echipa a recunoscut după 6-8 luni, prea târziu. Mortul e mort. Au scăldat-o, au dres-o.

Asta a fost singura greșeală pe care a făcut-o Halep: «De echipa mea nu se atinge nimeni». Echipa demonstra în acel moment că acel produs a fost încurcat. Cine sunt vinovații? Halep nu e! Mai mult decât atât, lumea spune că a fost pozitivă, dar din neglijență”, a precizat Țiriac.

Țiriac crede că Simona Halep trebuie să ceară despăgubiri de 100.000.000 de dolari de la Quantum Nutrition, compania canadiană care a realizat suplimentul nutritiv contaminat. solicitând daune în valoare de peste 10 milioane de dolari.

Să vedem ce se întâmplă în viitor cu procesul intentat companiei producătoare. Ce va face Halep și cine o va sfătui din punct de vedere legal… L-a dat în judecată pe fabricant în Statele Unite. Trebuia să-l dea pentru 100-200 de milioane, nu pentru zece milioane. Mizilic așa, zece milioane?!”, a spus omul de afaceri.

Întrebat cât de mari trebuiau să fie despăgubirile, Țiriac a avut o singură reacție: ”Trebuia să le ceară mai mulți bani, vai de mine și de mine!”.

Ion Țiriac spune că Simona Halep nu ar fi trebuit să se grăbească și să meargă la Miami pe o suprafață hard, ci era de preferat să aștepte startul sezonului de zgură, dar, deși toată lumea îl vede ca un consilier al sportivei, el afirmă că sfaturile sale sunt rar urmate.

Orice îi spun, ea face absolut de capul ei. Rar, rar m-a ascultat. Și din când în când, când m-a ascultat, a făcut bingo! Halep trebuie s-o ia foarte încet cu revenirea. Un an jumătate de pauză înseamnă o viață întreagă. Eu aș juca cinci ore în fiecare zi pe zgură”, a mai declarat Ion Țiriac, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, de la gsp.ro.

Comentarii Facebook