Hagi, în contre cu Ilie Dumitrescu și Contra pe tema selecției la Națională

 

Gică Hagi pretinde că diferențe de opinie dintre el și selecţionerul Cosmin Contra pe subiectul selecţiei la naţionala României ar fi o interpretare nefericită.

 

Selecționerul a spus că l-ar dori pe Harlem Gnohere sub tricolor, iar Hagi l-a propus pe noua senzaţie a echipei, Denis Drăguş, scrie prosport.ro.

 

După ce a pierdut meciul cu FCSB, scor 4-1, Hagi a erupt: ”E o părticică a României care nu mă vrea aici. Unii vor "să mă strice" cu toată lumea. Nu o să mai răspund de acum înainte. Fac ce pot aici, pe pătrăţelul meu, şi vă las pe voi. Nu îmi mai dau cu părerea, să vină să naţionalizeze România cu cine vreţi. Am zis doar că Drăguş ar merita să fie selecţionat. De acolo că Hagi atacă Federaţia. Mie îmi place fotbalul şi trebuie să îndur şi aceste lucruri”, a spus patronul fostei campioane.

 

Hagi a continuat apoi la DigiSport, alături de Gabi Balint şi Ilie Dumitrescu: ”V-am sunat să nu mai faceţi regii, să vă calmaţi. Ilie, şi tu, Gabi, să vă calmaţi. Se produc nişte titluri şi nişte atacuri de la o simplă declaraţie. Aşa se provoacă un scandal”, a declarat Hagi.

 

Ilie Dumitrescu i-a explicat că s-a discutat intens şi despre Drăguş: ”Gică, tu ai ascultat emisiunea din seara asta? Nu? O să ai ocazia să asculţi emisiunea. Noi eram foarte calmi. Eu am fost în direct cu Contra şi s-a discutat speţa Drăguş. S-a dezbătut subiectul Drăguş”.

 

Dumitrescu: ”Se întâmplă lucrurile astea pentru că eşti cel mai important personaj din fotbalul românesc”.

 

Hagi: ”Am fost... Domnul Dumitrescu...”.

 

Dumitrescu: ”Hai, mă, lasă-mă cu domnul Dumitrescu. Nu-mi mai spune `domnul Dumitrescu`, că nu îţi stă bine”.

 

Hagi: ”Îţi spun, că eşti fratele meu”.

 

Dumitrescu: ”Hai că m-ai ţinut în plus aici. Emisiunea era până la 00:15”, au spus cei doi conform DigiSport. 

Comentarii Facebook