Ce a spus CTP despre sentinţa TAS: „Halep s-a abandonat pe mâna escrocului Mouratoglou!”


Simona Halep va reveni în tenis, în urma deciziei date de TAS. 

Cristian Tudor Popescu a declarat că ”Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună, în ciuda faptului că e surprinzătoare, eu nu am mai auzit de o asemenea reducere de suspendare până acum, de la 4 ani la 9 luni. Și este o veste foarte bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ținut seama de ce am spus din primul minut și până azi.

Am susținut mereu, am și scris, că Simona a greșit, dar nu pot să cred că în mod conștient ar fi introdus în corp acea substanță! Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu, a recunoscut – pentru că din ordinul lui i s-a dat acel colagen contaminat, iar Simona nu a știut ce a luat -, asta a contat.

Cele 9 luni date ca pedeapsă sunt corecte, o penalizează pentru că s-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva. Și-a abandonat staff-ul și s-a pus în brațele altui staff străin. Acest escroc a fost izgonit recent de echipa lui Holger Rune, Simona ar fi trebuit să se informeze mai bine înainte de a se abandona pe mâna escrocului Mouratoglou!

Vestea cea mai bună e că de mâine poate intra la turnee, la Indian Wells e târziu, dar bănuiesc că la Miami va juca și e important să adune meciuri, mai ales că ea s-a antrenat, e foarte posibil ca Simona să revină la forma ei de altădată. Dacă s-ar fi făcut doi ani, nu știu. Eu cred că Simona Halep mai poate să revină”, a declarat Cristian Tudor Popescu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

În 9 februarie 2024, Cristian Tudor Popescu (CTP) considera că Simona Halep și-a micșorat singură șansele de câștig de la TAS.

Acesta considera că sportiva a acordat interviuri în care s-a declarat nevinovată, un lucru negativ, care ar putea influența decizia instanței. ”Nu-și mai poate relua cariera, dacă e vorba de 4 ani. Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită.

Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată. Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce mai niciodată nu duce la urmări pozitive”, a declarat Cristian Tudor Popescu, într-un interviu acordat Sport.ro. 

CTP considera atunci că principalul vinovat pentru toată situația este Patrick Mouratoglou, cel asupra căreia Simona ar fi trebuit să-și îndrepte atenția. 

„Simona îl gâdilă pe Patrick Mouratoglou cu o asemenea exprimare. Individul a tăcut atâta timp, Simona fiind supusă unor presiuni greu de imaginat pentru noi.

Ar fi trebuit să-i spună măcar acum în față: 'Am avut încredere și a fost un nemernic, care și-a bătut joc de mine!' 

Este, după părerea mea, cea mai mare greșeală din cariera Simonei, faptul că s-a predat cu arme și bagaje, s-a dat pe mâna acestui individ.

Plătește acum pentru modul în care a înțeles să se dea pe mâna acestui Mouratoglou și să-l protejeze. Din punctul ăsta de vedere, Simona merită ceea ce i se întâmplă,” a adăugat CTP, în pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook