Incident jenant la finalul meciului cu Hermannstadt. Dan Nistor, agresat de un steward: „Un domn care putea să-mi fie tată, a crezut că i se permite totul”


FC Hermannstadt și ”U” Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1, duelul din etapa a treia a play-out-ului SuperLigii. Partida nu s-a încheiat însă fără incidente. 

Imaginile TV au arătat că Dan Nistor se certa cu oamenii de ordine, în zona tribunei, iar Gabriel Giurgiu, directorul sportiv și Radu Constantea, președintele lui U Cluj l-au scos în brațe pe băiatul fotbalistului din tribună, pe lângă stewarzii care se opuneau inițial.

„Eu am vrut să-mi iau băiatul pe teren, să salutăm galeria. Un domn care putea să-mi fie tată m-a lovit! Aşa a decis dânsul. Dacă dânsul are o insignă la gât, a crezut că i se permite totul, dar eu îi urez sănătate. E doar un copil care a vrut şi el să salute galeria. Trebuie să le facem bucuria aceasta copiilor. Voia şi el să intre pe teren, atâta tot. Domnul m-a lovit, asta e. Probabil a vrut să mă împingă, dar m-a lovit. Noroc că sunt de la ţară şi sunt puternic, nu am păţit nimic. Îi doresc sănătate pe această cale, sper să ne revedem la anul şi să nu mai existe scandal, eu doar am vrut să-mi duc copilul pe teren”, a spus Dan Nistor.

Gabriel Giurgiu a povestit pentru ProSport cum s-au derulat evenimentele.

„După ce s-a fluierat finalul meciului, am observat că Dan Nistor e acolo și este o altercație. Am văzut că plângea copilul. Un copil ce putea să facă? Ce probleme să aducă? Mai ales că erau și copii ai jucătorilor de la Hermannstadt pe gazon. Argumentul stewardului a fost că nu are voie să intre nimeni. OK, dar e un copil. Hai să nu facem să plângă un copil! A venit să se bucure de fotbal.

E un lucru care nu ar trebui să se întâmple. Trebuie să existe înțelegere. Un steward nu ar trebui să reacționeze așa. M-a marcat și pe mine că plângea. Totuși, este un copil. Am și eu copii”, a povestit Giurgiu, care spune că el și Radu Constantea i-au calmat pe oamenii de ordine: „Cu noi au vorbit frumos. Până la urmă l-am luat în brațe pe copil și l-am scos de acolo. Probabil și el a primit ordine. Dar nici să nu exagerăm. A fost foarte strict, dar la lucruri din astea ar trebui să fim mai maleabili, că nu era cazul să producă scandal”.

Comentarii Facebook