Cluj: Are un trup lucrat mii de ore în sală, iar acum a devenit Campioană națională absolută

 

Sportiva Alexandra Văidăhăzan, legitimată la U Cluj Fitness, a câștigat titlul de campioana absolută la primul concurs din 2017 in cadrul Federatiei Romane de Culturism si Fitness.

 

Alexandra a devenit campioană națională la categoria Bikini Fitness, în cadrul Cupei României care s-a organizat la Reghin. Alexandra a ieşit campioană absolută după ce a obţinut locul I la categoria Bikini Fitness +169 cm şi locul I la categoria de OPEN Bikini Fitness.

 

As dori sa felicit toti sportivii si colegii din aceasta competitie pentru rezultatele obtinute, de asemenea as dori sa multumesc Federatiei Romane de Culturism si Fitness, domnului presedinte Gabriel Toncean si tuturor membrilor din biroul federal pentru felul in care reusesc sa faca de la an la an acest sport tot mai frumos!

 

Va apreciez enorm munca depusa in directia promovarii sportului in Romania pentru toate categoriile de varsta”, a scris clujeanca pe Facebook.

 

Alexandra se pregătește acum pentru Campionatul Mondial de Culturism și Fitness - Juniori și masters din perioada 10-13 Noiembrie in Bistrita.



 

Video: Imagini de la Campionatul European de Bodybuilding si Fitness 2017

Comentarii Facebook