Antrenorul U Banca Transilvania, Dorin Pintea, a radiografiat meciul cu Timișoara, din Cupa României

 

Antrenorul U Banca Trasilvania, Dorin Pintea, a declarat că meciul cu BC Timișoara, din Cupa României, va fi unul disputat, adversarii având un lot valoros. 

 

Ne asteapta un meci foarte, foarte greu, deoarece Timisoara a reusit sa isi formeze o echipa redutabila, cu jucatori foarte buni si stiu sigur ca antrenorul Dragan a reusit sa ii mobilizeze pentru acest meci si pentru inceputul campionatului. 

 

Din ce stim, au pretentii mari, isi doresc enorm sa aiba rezultate bune, deci suta la suta va fi un meci spectaculos, dar foarte greu. Nu avem prea multe informatii despre ei, doar cele generale despre jucatori. Sunt foarte buni, l-au adus pe Tica de la Asesoft, pe Pesic l-au repatriat, sunt jucatori care cunosc foarte bine campionatul romanesc, la fel ca Jovanovic, care de cativa ani este in lotul lor. Pe langa ei au mai adus doi americani, care dau foarte multa energie, dar si pe Persic, o extrema de forta. 

 

In urma amicalelor din presezon, ne dam seama ca avem foarte mult de lucru. Imi pare rau ca inca nu l-am putut folosi deloc pe Silvasan, insa mai avem de lucru foarte mult in aparare, dar si la relatiile de joc. Avem jucatori care au confirmat in perioada de pregatire, dar si sportivi de la care asteptam mai mult”, a declarat Pintea.

 

Cum se vând biletele la meciul U - Banca Transilvania si BC Timisoara, din Cupa României

Comentarii Facebook