In fieful lui Emil Boc, PDL -istii clujeni l-au asteptat zambitori pe Blaga aflat in campanie! Presa, scoasa de la discutii - Galerie FOTO


Vasile Blaga a aterizat in fieful lui Emil Boc, la Cluj Napoca, si a purtat o discutie cu sefii de filiale din judet, dar si cu liderii alesii locali ai PDL pentru a-i convinge sa schimbe "barca".

Fetele erau destinse inainte de intalnirea pe care democrat-liberalii au avut-o la Hotelul Victoria, de unde Vasile Blaga a iesit convins ca va reusi sa ii "fure" lui Emil Boc cateva voturi.

"Buldogul" Blaga a venit insotit de membrii staff -ului sau la intalnirea cu delegatia clujeana de la Congresul PDL de la Conventia Nationala din 14 mai si si-a expus programul de campanie.


In sala au fost prezenti deputatul si presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, presedintele PDL Cluj Napoca, Sorin Apostu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, viceprimarul municipiului Cluj Napoca, Radu Moisin, senatorul Mihail Hardau, deputatul Petru Calian, Tudor Stefanie, primarul de Turda, Mircea Morosan, primarul din Huedin, Ovidiu Dragan, primarul din Turda, Minodora Luca, primarul din Baisoara.

Sedinta a inceput la ora 17.00 si presa a fost scoasa din sala, pentru ca "intalnirea sa se poate derula in liniste si discutiile sa se poata purta barbateste", a spus presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, un apropiat al premierului Emil Boc, contracandidatul lui Vasile Blaga la sedia PDL.

Dupa circa o ora si jumatate de dezbateri departe de ochii presei, la iesirea din sala, fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, a declarat ca spera sa fi castigat prin expunerea lui si cateva voturi de la Cluj. Intrebat despre faptul ca Emil Boc a ajuns in sondaje la o incredere de 8%, Blaga a spus ca "tocmai de asta este si temerea noastra sa nu traga in jos partidul. O situatie similara s-a intamplat si cu Petre Roman in 2001, care a ajuns jos in sondaje si alegatorii cereau o noua figura".

Fostul ministru sustine ca la alegerile din 14 mai va avea sprijinul a 20 de filiale din tara si se asteapta ca delegatii sa voteze liber si nu in ordine alfabetica sau pe organizatii.

In cursa pentru sefia PDL s-au inscris Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu.

Comentarii Facebook