Elena Udrea a fost întrebată la Cluj dacă se roagă pentru Adrian Gurzău, deputatul clujean cercetat de DNA

 

Deputatul Elena Udrea a venit la Cluj-Napoca pentru a merge la cursurile de master de la Facultatea de Teologie Ortodoxă.

 

Ea a fost întrebată de jurnaliști dacă se roagă pentru deputatul Adrian Gurzău, cercetat de DNA într-un dosar de corupție, cu un prejudiciu de 270.000 de euro.

 

Întotdeauna trebuie să te rogi pentru oamenii care au probleme. Nu noi suntem cei care trebuie să judecăm, ci Dumnezeu. Sigur, nu vorbesc de judecata pe care are în fața instanțelor de judecată. Dar nici într-un caz nu suntem noi cei care trebuie să judecăm păcatele cuiva sau greșelile cuiva. Eu cred că fiecare dintre noi le avem pe ale noastre, de aceea mă rog pentru toți cei care sunt în dificultate. Astăzi este și zi de vineri, este zi de post; eu zic că ar fi bine să ne găsim fiecare un motiv sau o persoană pentru care să ne rugăm. Se spune că rugăciunea pentru altcineva este mult mai puternică decât cea pentru tine însuți”, a spus Elena Udrea.

 

Despre situația ei, Udrea fiind cercetată în numeroase dosare, a spus că lucrurile sunt complicate.

 

Situația mea este deja complicată, nu are cum să se complice mai mult. Știți cum se spune: dacă Dumnezeu este cu noi, cine poate să fie împotriva noastră? Adevărul întotdeauna iese la iveală, indiferent cât de puternici și cât de mulți sunt cei care ar vrea să-l ascundă. Ca urmare, nu am absolut nici o îngrijorare legat de situația mea. Una este aspectul juridic, unde eu am posibilitatea să mă apăr, și alta este convingerea mea fermă pe care o am că lucrurile nu pot fi decât în sensul adevărului și al binelui”, a menționat Elena Udrea.

Comentarii Facebook