Steluța Cătăniciu și-a dat DEMISIA din PNL și s-a ”transferat” la Tăriceanu. E al treilea partid prin care trece

 

Deputatul Steluţa Cătăniciu, vicepreşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, a demisionat din PNL, partid pe listele căruia a fost aleasă parlamentar și s-a înscris în Partidul Liberal Reformator.

 

Din păcate, prin fuziunea cu PDL s-a renunţat la fuziunea bunului simţ, de care oricum PNL se rătăcise în ultimul timp, prin noi înşine a devenit verde înrourat şi în scurt timp se va renunţa şi la semnificaţia celor 139 de ani de istorie liberală, greu de purtat în spate dacă nu crezi în aceste valori”, a afirmat Steluţa Cătăniciu, citată de Mediafax.

 

Ea și-a început cariera politică în PDL, făcând parte din echipa lui Daniel Buda, care i-a devenit ulterior unul dintre cei mai mari dușmani. 

 

Din 2007 s-a înscris în PNL, ducând ”cele mai grele bătălii politice împotriva PDL la Cluj”. ”Rămân liberal, cu valorile liberale pe care le preţuiesc şi alături de cei care respectă aceste valori”, a adăugat deputatul clujean. În PNL, Steluța Gustica Cătăniciu a fost apropiată de senatorul Marius Nicoară, care a propulsat-o pe listele de consilier local și apoi pe lista de parlamentar a PNL Cluj.

 

Partidul lui Tăriceanu este al treilea în care Steluța Cătăniciu va activa. Conform unor surse, deputatul ar urma să fie președintele Partidului Liberal Reformator Cluj și va avea ca sarcină să formeze organizația. 

 

Cătăniciu are mari probleme cu ANI și este la un pas să își piardă mandatul de parlamentar, fiind declarată de către instanță ca fiind incompatibilă. 

 

Steluța Cătăniciu își mai prelungește cu câteva luni mandatul de DEPUTAT

Comentarii Facebook