Miercuri 1 Februarie

Steluța Cătăniciu este campioană la ”TRASEISM” politic. A schimbat trei partide până acum. VEZI și ce AVERE deține!

 

Deputatul Steluța Gustica Cătăniciu, demisionar din PNL și proaspăt înscris în Partidul Liberal Reformator, deține recordul în Cluj, în privința partidelor schimbate de-a lungul carierei. 

 

A început la PDL, a trecut la PNL și acum a ajuns la Partidul Liberal Reformator. Dintre actualii parlamentari de Cluj, niciunul nu mai deține un astfel de record negativ. 

 

Parlamentarul are o avere considerabilă, conform declarației de avere de pe site -ul Camarei Deputaților. Din cele 12 apartamente pe care le deținea în Florești  la începutul mandatului a reușit să vândă unul cu 23.500 de euro. 

 

Steluța Cătăniciu și-a dat DEMISIA din PNL și s-a ”transferat” la Tăriceanu. E al treilea partid prin care umblă

 

Steluța Gustica Cătăniciu a explicat, la începutul mandatului, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, cum a reușit să își construiască aceste apartamente. 

 

În decursul vieții mele, eu împreună cu familia mea am strâns fabuloasa sumă de 80.000 de euro. Mi-am dorit enorm de mult să mă mut la casă. Erau atunci în 2007 terenurile la niște prețuri exorbitante și ne-am cumpărat un teren în Florești, ca tot clujeanul de rând. Urma să construim acolo ceva. Era terenul în co-proprietate cu un prieten comun. 

 

Ne-am gândit că făcând locuințe înșiruite ne costă mai puțin utilitățile. A venit o persoană la noi, așa cum a mers la foarte mulți floreșteni care aveau terenuri, și a spus că vrea să construiască. Ne-a spus că zona se pretează pentru un bloc și că ne poate da un anumit număr de apartamente. Din 100 de apartamente mie îmi reveau 10% din locuințe. Blocul nu l-am construit eu. Nu sunt apartamente, ci apartamente de 42 și 48 de metri pătrați. 

 

Am primit cea mai mare țeapă, de la unul dintre cei mai mari cei mai mari excroci imobiliari, la nivel național. Am primit cea mai mare țeapă pentru că trebuia să îmi dea așa-zisele apartamente semifiniste. Eu la etajul trei nu am apartamente, ci o hală imensă de 100 de metri pătrați. Ele figurează în realitate ca locuințe în cartea funciară și plătesc un impozit foarte mare.

 

Eu sunt prezentată ca unul dintre cei mai bogați politicieni, dar eu plătesc chirie la cabinetul de avocat. Nu am reușit să vând o astfel de garsonieră în Florești pentru că nu sunt terminate.

 

Dacă le-aș vinde acum, prețurile sunt în jur de 220 - 250 de euro metrul pătrat și nu fac 100.000 de euro bani cu care teoretic mi-aș putea cumpăra un apartament bun în Zorilor sau Mănăștur”, a explicat Steluța Cătăniciu.

Comentarii Facebook