YouTube anunță o schimbare MAJORĂ! Cum sunt afectați utilizatorii



La cinci ani după ce au lansat platforma de monetizare a conținutului, care permitea oricărui utilizator să urce videocipuri de pe urma cărora să facă bani, YouTube a decis să facă o schimbare majoră.

Din cauza faptului că multi utilizatori au profitat de aceasta sansa si incercau sa faca bani folosind continut creat de altii, potrivit yoda.ro, YouTube anunta ca a schimbat regulile jocului. De acum inainte, utlizatorii vor putea primi bani pentru continutul lor numai daca au peste 10.000 de vizualizari pe canalul lor.

Astfel, cei care folosesc continut care nu le apartine vor fi descurajati, in timp ce adevaratii creatori de continut nu vor avea de suferit, scrie The Verge.

Mai exact, după ce un utilizator atinge pragul de 10.000 de vizualizări pe cont, acesta poate fi inclus în YouTube Partner Program, având posibilitatea de a câștiga bani din reclame.

Totuși, acest lucru se va întâmpla doar după ce activitatea sa pe Youtube va fi analizată atent, pentru a se putea elimina astfel și conținutul jignitor.

Comentarii Facebook