Constantin Trofin ii raspunde Luciei Hossu Longin: Emisiunea mea de pe TVR 2 nu costa 100.000 de euro pe luna


Constantin Trofin, realizatorul emisiunea "La mustata" de pe TVR 2, sustine ca productia tv nu costa 100.000 de euro pe luna.

"Emisiunea mea nu costa 100.000 de euro pe luna cum ati declarat in presa, ci 300 milioane lei vechi pe luna dupa noua dumneavoastra socoteala. (Atentie, sumele precizate de dumneavoastra ca fiind pe editie sunt de fapt pe 19 editii, adica o luna intreaga). Adica 6800 euro pe luna. Numai dumneavoastra stiti cum v-ati incurcat in socoteli. De fapt, corect este 7.000 RON pe editie, buget aprobat si niciodata depasit. (Aproximativ 1600 euro pe editie).

Nu realizez venituri din drepturi de autor in valoare de peste 200.000.000 lei vechi cum ati declarat in presa si nici 157.000 de milioane cum ati scris in raspuns. Venitul meu din drepturi de autor pe luna mai, calculat de dumneavoastra la 15.700 RON reprezinta sumele BRUTE pentru 19 EDITII, din care se retin impozit, contributie la asigurari sociale si somaj.

In ceea ce priveste calitatea emisiunii nu pun la indoiala gusturile dumneavoastra rafinate, insa am contribuit la consolidarea unui tronson bun de prime time pe TVR 2 care de multe ori devanseaza TVR1 iar audienta canalului a crescut de aproximativ 10 ori.

Eu realizez aceasta emisiune de un an. Apreciez ca nu din cauza mea se prabuseste TVR. Datoriile TVR sunt din 2005. De ele raspunde Consiliul de Administratie din care faceti parte si dumneavoastra de ceva ani.

Emisiunea 'La Mustata' mai are trei editii. Am inteles ca emisiunea care va inlocui programul meu incepand din toamna va fi o emisiune mai buna, mai ieftina, cu audienta mai mare, realizata si moderata de un profesionist care va castiga 2.500 - 3.000 RON pe luna", a declarat Constantin Trofin.

 

Vezi AICI acuzatiile Luciei Hossu Longin.

 

Scandal intre clujeanul Constantin Trofin si Lucia Hossu Longin! Marul discordiei, bugetul emisiunii "La mustata"

Comentarii Facebook