Cine e Grațiela, văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât temutul interlop din Moldova


Grațiela, văduva lui Costel Corduneanu, este cu 20 de ani mai tânără decât fostul interlop temut în toată țara.

Costel Corduneanu, fost campion mondial la lupte libere (cadeţi), a murit la 54 de ani. Acesta avea trei copii cu Grațiela, femeia cu care se căsătorise în 2023, după 16 ani de relație.

Graţiela Corduneanu a avut și ea probleme cu legea, după ce a făcut un scandal general petrecut într-un bar din Iași.

Costel Corduneanu a fost sportiv, dar apoi a devenit unul dintre cei mai temuți interlopi din România.

Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, spunea Costel Corduneanu, conform Fanatik.

Costel Corduneanu suferea de probleme cardiace, el fiind supus unei intervenții chirurgicale pe cord. Deja de doi ani, acesta era pe lista de transplant, însă nu s-au găsit donatori. În ultimele luni, starea lui s-a agravat și, în cele din urmă, a sucombat.

Costel nu este așa de grav, e adevărat, nu vă mint, a fost operat, dar totul decurge bine, este normal. Se recuperează încet, încet, e o operație de inimă, până la urmă. Toată lumea știe că era propus spre transplant de inimă, era pe listă de doi ani.

Acum a ajuns în punctul în care trebuia să facă operația. Dar în niciun caz nu se zbate între viață și moarte”, afirmase Graţiela Corduneanu după operație.

Acesta a suferit, însă, complicații în urma intervenției chirurgicale și a murit în 15 aprilie, pe fondul unei hemoragii interne.

Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a luat parte la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, ocupând locul 9 la Barcelona, în 1992, respectiv locul 14 la Atlanta, în anul 1996.

Eu îl cunosc ca sportiv, îl cunosc ca om care a luptat, care a avut rezultate. Atât pot eu spune despre Corduneanu. Ce spun alţii, sunt lucruri pe care le ştiu ei. Eu spun ce ştiu.

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună. Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară”, declara Leonard Doroftei despre Costel Corduneanu.

https___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2024_04_gratiela-corduneanu-25.webphttps___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2024_04_gratiela-corduneanu-3.webphttps___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2024_04_gratiela-corduneanu-6.webphttps___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2024_04_gratiela-corduneanu-7.webphttps___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2024_04_gratiela-corduneanu-9.webphttps___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2024_04_gratiela-corduneanu-5.webphttps___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2024_04_gratiela-corduneanu-4.webp

Comentarii Facebook