Turneu internațional Open Squash, în week-end, la Iulius Mall Cluj



Iulius Mall Cluj găzduiește, pentru al șaselea an consecutiv, cel mai mare turneu de squash organizat în România. În acest week-end, pe terenul de sticlă amplasat la parterul mall-ului, se vor duela 15o de jucători internaționali.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 16 – 18 noiembrie 2018, în Atriumul Iulius Mall Cluj se va desfășura Turneul Internațional Romanian Open Squash, organizat de Asociația Club Sportiv Pro Squash. 150 de jucători de top mondial, printre care și români, vor participa la cea de-a șasea ediție a competiției. Miza lor este un loc la Campionatul Mondial, cel mai important turneu al circuitului profesionist PSA World Tour, care va avea loc, în 2019, în Chicago, dar și premiile în valoare totală de peste 7.000 de dolari.

Jucătorii din acest an vin din peste 20 de țări, printre care: Spania, Cehia, Olanda, Anglia, Austria, Ungaria, Grecia, Bulgaria, Polonia și România. Printre participanți se numără nume importante din circuitul profesionist și foști campioni ai edițiilor precedente, precum Daniel Poleshchuk și Bernat Jaume, dar și trei dintre cei mai buni jucători din Egipt, țara care domină topul internațional: Youssef Ibrahim, Tarek Shehata și Ahmed Hosny.

Romanian Open Squash este singurul concurs de profil din România desfășurat pe un impresionant teren de sticlă. Competiția este și un bun prilej pentru publicul prezent în Iulius Mall Cluj de a descoperi un sport interactiv. Turneul se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Squash şi este organizat de Asociaţia Club Sportiv Pro Squash Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.romanianopensquash.ro.

În plus, cei care vin în acest sfârșit de săptămână la Iulius Mall Cluj se vor putea bucura de ofertele de până la 80% de Black Weekend. Descoperă catalogul complet al promoțiilor pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj.

Comentarii Facebook