Festivalul Internațional de Muzică School Idol Cluj și-a desemnat câștigătorii. Competiția a fost acerbă - VIDEO

 

Cel mai mare concurs școlar de talente din Cluj s-a desfășurat la Transylvania College.

 

Peste 60 de copii din Cluj și din alte județe ale țării au participat în acest an la Festivalul Internațional de Muzică School Idol, de la Cluj-Napoca.

 

În cadrul concursului, copiii au avut ocazia de a interpreta piese celebre din repertoriul genului muzical pop, creații proprii, dar și lucrări muzicale folclorice cu scopul de a câștiga titulatura de ”School Idol” și marele premiu ce va consta într-un set ce include o chitară electrică, alături de toate accesoriile necesare (stand, husă, stație de amplificare, tuner, set de rezervă corzi și un DVD). D

 

Competiția, aflată deja la cea de-a șasea ediție, a apărut ca o necesitate de a le arăta oamenilor puterea muzicii și de a realiza un schimb de experiență între elevi, profesori și părinți ce aparțin diferitelor culturi din întreaga lume”, a declarat Ruxandra Mercea, Director Executiv Transylvania College.

 

Juriul format din 3 personalități din domeniul artistic local și internațional au stat cu ochii pe concurenți. Astfel, actrița Angela Nicoară, renumitul compozitor și solist vocal Andrei Mureșan, alături de Trevor Knight, percuționist peruan și membru al formației ”The Flamenco Brothers” au lucrat timp de 10 ore în timpul audițiilor. 

 

TROFEUL School Idol

 

KATIA CĂRBUNE - are 10 ani si a cântat propria compoziție

 

Categoria trupe și soliști clasele primare:

 

Locul trei - Jișa Tudor

Locul doi -  Ancău Sofia

Locul întâi - Carla Ioniță

 

Locul întâi formații - The Minions

 

Categoria trupe și soliști gimnaziu:

 

Locul trei - Mara Rusu

Locul doi - Lisa Maria Banias

Locul întâi - Iulia Sorlea

 

Locul întâi trupe - Alligators

 

Categoria trupe și soliști liceu

 

Locul trei - Loredana Surucean

Locul doi - Gherman Alexandra

Locul întâi - Rareș Mariș

 

Locul întâi trupe - Trio Acustic

 

Festivalul Internațional de Muzică School Idol este un eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj și a fost parte integrantă în proiectul „2015 Cluj Napoca European Youth Capital”. În total, edițiile anterioare au atras peste 250 elevi participanți din 20 țări.

Comentarii Facebook