Se însoară Arpad Paszkany? Ce a spus frumoasa Antonela despre acest pas. ”Arpi” ar fi la a treia nevastă și îl concurează pe Borcea


Antonela Pătruț și Arpad Paszkany formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă a României. Toată lumea este cu ochii pe ei, iar frumoasa Antonela Pătruț se simte foarte bine. 

Aceasta a dat unele declarații în care lasă să se înțeleagă că ar putea accepta o cerere în căsătorie, dacă lucrurile merg bine. 

Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella.

Mă întrebi dacă vrei să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, a declarat Antonela Pătruţ, potrivit click.ro.

Arpad Paszkany tocmai a divorțat de Anamaria Feher și e greu de crezut că e dispus să meargă așa rapid la altar. Acesta are un copil cu fosta soție, dar și cu cea anterioară.

Arpad Paszkany a mai fost căsătorit timp de 15 ani cu Kinga, femeia care i-a dăruit doi copii. Kinga ar fi fost cea care a decis divorțul după ce a aflat că soţul ei avea o amantă de mai bine de doi ani. Fosta soție s-a mutat în Germania alături de cei doi copii.

Comentarii Facebook