Expoziție cu și despre flori, în Iulius Parc. Ce puteți vedea la ”Napoca Avenue”



Până la finalul lunii octombrie, clujenii au ocazia de a participa la evenimentul ”Napoca Avenue”, desfășurat în Iulius Parc, un proiect care include o expoziție de artă și ateliere ce pun în valoare delicatețea florilor.

Până duminică, 30 octombrie 2016, Iulius Parc găzduiește „Napoca Avenue”, eveniment organizat de Transilvania International Music and Arts Festival. Prima ediție a proiectului se concentrează asupra temei „Flowers in Arts and Design”. Astfel, Iulius Parc este punctul de întâlnire al artizanilor și designerilor locali cu publicul amator de frumos. Expoziția cu vânzare include creații inedite, care explorează tematica florală. Publicul poate admira talentul și imaginația artiștilor reflectate în lucrări aparte, florile fiind țesute pe pânză, imprimate pe lemn sau folosite ca accesorii.

Totodată, „Napoca Avenue” include și o latură interactivă, prin organizarea unei serii de ateliere cu tematici diferite. Marți, 25 octombrie, de la ora 19.00, cei mari pot descoperi ce trebuie să urmărească în alegerea locului de muncă, iar miercuri, de la ora 19.00, cei pasionați de crearea obiectelor handmade pot afla care sunt pașii pentru a face din asta un business. Joi, de la ora 20.00, vor primi sfaturi despre cum pot comunica eficient, iar vineri, la ora 19.00, pot participa la un atelier de realizare flori decorative. Pentru copii, evenimentul propune un spectacol de magie și ventrilogie, sâmbătă, de la ora 18.00, iar duminică, de la ora 16.00, copiii cu vârsta între 7 și 11 ani pot participa la atelierul de arhitectură și scenografii.

„Napoca Avenue” îi așteaptă pe iubitorii de artă și frumos în Iulius Parc, intrarea la evenimentele conexe fiind liberă.

Comentarii Facebook