Divertisment

Reacția conducerii unui hotel de lux după ce un ”influencer” care a încercat să se cazeze gratis a devenit virală

  

Vedetele de la YouTube și Instagram au interdicție la un hotel de lux din Dublin, Irlanda, din cauza unei tinere de 22 de ani care a încercat să pornească un scandal după ce i-a fost refuzată propunerea de a primi cazare gratuită timp de cinci nopți.

Conform publicației The Independent, problema a început când Elle Darby, influencer din Marea Britanie, cu 87.000 de urmăritori pe YouTube şi 76.000 de urmăritori pe Instagram, l-a contactat pe proprietarul hotelului de lux The White Moose Cafe, Paul Stenson, întrebându-l dacă este interesat de o „posibilă colaborare”.

Sunt un influencer în domeniile lifestyle, frumuseţe şi călătorie. Eu şi iubitul meu plănuim să venim în Dublin pentru un weekend să sărbătorim Valentine s Day mai devreme, în perioada 8-12 februarie. În timp căutam locuri de cazare, am găsit hotelul dumneavoastră impresionant şi mi-ar plăcea să îl promovez în postările mele pentru a vă ajuta să aveţi un trafic mai mare, în schimbul cazării gratuite”, a transmis influencerul prin e-mailul trimis către hotel.

În încheierea mesajului, Darby a menţionat că a organizat o colaborare similară cu hotelul Universal Orlando din Florina şi că „a fost incredibil de util pentru ei!”.

Argumentul proprietarului a determinat-o pe Elle Darby să izbucnească împotriva acestuia.

Dragă Influencer, îţi mulţumesc pentru e-mailul tău. Îţi trebuie foarte mult tupeu să trimiţi un asemenea mesaj ş...ţ Dacă îţi permit să stai aici gratuit în schimbul promovării tale, cine va plăti angajaţii care se vor ocupa de tine? Cine va plăti cameristele care îţi curăţă camera sau chelnerii care îţi servesc micul-dejun? Sau recepţionerul care te cazează? Cine va plăti electricitatea şi căldura pe care le foloseşti în timpul şederii tale? Cine îţi va spăla aşternuturile? Cine va plăti apa? Poate că ar trebui să le spun angajaţilor că vor fi promovaţi în videoclipul tău în loc să fie plătiţi? ş…ţ Pe viitor îţi recomand să te oferi să îţi plăteşti cazarea ca toţi ceilalţi, iar dacă hotelul respectiv crede că i-ai putea ajuta, poate că îţi vor oferi reduceri sau anumite avantaje. Asta ar arăta mai mult respect de sine din partea ta şi, să fim serioşi, ar fi mai puţin jenant pentru tine”, se arată în mesajul proprietarului Paul Stenson, scrie zf.ro.

În urma acestui răspuns, tânăra a realizat un clip video în care a susţinut că a avut „doar cele mai bune intenţii” şi că nu înţelege de ce proprietarul a optat pentru postarea e-mailului primit de la ea şi că a primit de atunci foarte multe mesaje de la oameni care o desconsideră.

Drept urmare, Stenson a transmis că a luat decizia ca „toţi blogerii să primească interdicţia la hotelul şi cafeneaua lor”. De asemenea, el spune că această controversă „pune la îndoială autenticitatea marketingului efectuat de influenceri”, deoarece „ea ar fi vorbit frumos despre hotel doar în cazul în care s-ar fi cazat gratuit”.

rsz_jidvei-must2018-bannerweb-144dpi_728x90_2.jpg
21-1-2018, 11:31
65 vizualizări
3 comentarii
Influencer21-1-2018, 12:56
Ce inseamna asta?
Gica21-1-2018, 17:24
Niste curvane botoxate urmarite pe facebuci si alte asemenea pulareli de zeci de mii de labari cocalari care se masturbeaza la postarile ei sau isi fac tratamente ca ea pentru a s*** mai bine iar curvana e smechera vrea sa scoata un ban cica face marketing postand unde se fuute pe facebuci si face reclama locatiei
.....22-1-2018, 10:23
Influencer = cersetori moderni

Cele mai citite ştiri din Divertisment

653 vizualizări
21-8-2018, 13:01
Lovitură BOMBĂ la Pro TV. O fostă vedetă a trustului se întoarce pentru a o înlocui pe Mihaela Rădulescu » Vezi tot
49 vizualizări
16-6-2016, 14:47
Băile termale de la Nyirbator, perla de lângă granița Româno - Maghiară - FOTO» Vezi tot
45 vizualizări
26-11-2014, 11:42
A șocat lumea în Iulius Mall Cluj! Un tânăr a fugit gol prin mall, cu scutec pe el - VIDEO» Vezi tot
43 vizualizări
22-5-2015, 17:14
SALINA TURDA - Orar și TARIFE» Vezi tot
39 vizualizări
29-3-2017, 17:07
Și-a urmărit soţia cu o dronă. Ce făcea femeia lui, într-o parcare, l-a şocat - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?