Maneliștii au închiriat Palatul Banffy pentru a filma un videoclip


Consiliul Județean Cluj a închiriat Palatul Banffy din Răscruci maneliștilor pentru un videoclip.

În clip apare Culiță Sterp, Georgiana Lobonț și Vali Vijelie. Aceștia au ales locația de la Răscruci pentru că este opuleantă și transmite un mesaj de bogăție, teme întâlnite frecvent în melodiile maneliștilor. 

Renovarea Palatului Banffy a costat peste 11 milioane de euro: 4 milioane de euro din fonduri europene și încă 7,5 milioane de euro, din bugetul propriu al județului.

Prin finalizarea acestui proiect oferim un obiectiv deosebit clujenilor, turiștilor sau pasionaților de istorie și frumos. Valorificarea acestei perle arhitecturale cu o importanță istorică și culturală deosebită va impulsiona dezvoltarea acestei întregi zone a județului. Castelul Bánffy din Răscruci, un obiectiv identitar și un punct de referință pe harta turistică din Transilvania, va putea fi vizitat de publicul larg și va fi un spațiu comunitar, care va găzdui evenimente culturale și nu numai”, a declarat Alin Tișe la petrecerea de inaugurare a castelului.

Castelul poate fi închiriat de oricine dorește, așa că e normal ca și maneliștii să aibă posibilitatea să facă acest lucru. În plus, acolo se pot face nunți, evenimente private și chiar festivaluri. 

Comentarii Facebook