Erika Isac va avea un nou concert în Cluj. Controversata interpretă, tot mai populară după „Macarena”/Ce tarif percepe cântăreața momentului


Erika Isac este una dintre cele mai apreciate și controversate artiste ale momentului. Mulți își doresc să o vadă live în concert, așadar nu e de mirare că interpreta a fost invitată în ultima perioadă și la mai multe evenimente din județul Cluj. 

Erika Isac a împărțit scena cu Dj Tișe la inaugurarea Turda Arena la mijlocul lunii aprilie, a avut și un concert într-un popular club din Cluj-Napoca, iar mai nou este invitată și la un concert în Dej.

Erika Isac va veni la Toroc Fest la finalul lunii mai. Erika Isac a rupt trendingul românesc cu piesele ei manifest: „Macarena” și „Femei în Parlament”. Artista în vârstă de 24 de ani a devenit foarte cunoscută prin prisma acestor piese, mai ales că au fost tot felul de dezbateri în online. În timp ce unii au apreciat mesajul piesei, care atrage atenția asupra violenței asupra femeilor, dar și a dublei măsuri, alții au criticat limbajul și videoclipul îndrăznețe. „Am scris piesa asta ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultată”, a spus Erika Isac pe rețelele sociale.

Câte mii de euro ia Erika pentru o oră și jumătate de concert

Piesele ei sunt foarte ascultate în online, dar fanii ei își doresc să o vadă și să o audă și live, motiv pentru care Erika este un artist dorit la cocerte. Potrivit Cancan.ro, Erika Isac percepe un tarif de 8.000 de euro cu aproximație, pentru o oră și jumătate de concert. Sursa menționată anterior mai spune că artista percepe și un tarif separat pentru transport, în funcție de numărul de kilometri parcurși până în orașul unde se desfășoară concertul.

Comentarii Facebook